Bugun...

2024-2025 Yılı Yetenek Sınavı Gün ve Saatleri Açıklandı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için düzenlenecek olan yetenek sınavlarının gün ve saatlerini açıkladı. Aday öğrenciler, sınav tarihlerine ve saatlerine okulun resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirler.
facebook-paylas
 Tarih: 05-06-2024 12:28:00

2024-2025 Yılı Yetenek Sınavı Gün ve Saatleri Açıklandı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Koordinatörü Burak Tahir Ateş, sınava katılacak öğrencilerin sınav saatinden en az 30 dakika önce sınav alanında hazır bulunmaları gerektiğini belirtti. Ateş, sınava geç kalan, eksik evrak getiren veya sınava gelmeyen öğrencilerin sınava alınmayacağını vurguladı. Ayrıca, ek kontenjan doğması halinde ek sınav yapılacağını, ancak bursluluk oranlarının dolması durumunda ekstra bursluluk sınavının yapılmayacağını ifade etti.

Aday öğrenciler ve veliler, sınav gün ve saatlerini öğrenmek için aşağıdaki linki kullanabilirler: Sınav Gün ve Saatleri. Detaylı bilgi için 0534 207 04 34 numaralı hattan iletişime geçilebilir.

Burak Tahir Ateş, sınavın düzenli ve adil bir şekilde gerçekleştirilmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “8. sınıftan mezun olan tüm öğrencilerimizi sınavımıza bekliyoruz. Amacımız, spor alanında yetenekli öğrencileri keşfetmek ve onların gelişimine katkı sağlamaktır” dedi.

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Müdürü Turgay Ceylan da, sınavın sorunsuz geçmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, öğrencilere başarılar diledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI