Bugun...

ADİL TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA: "VATANIMIZA SAHİP ÇIKMAKTA KARARLIYIZ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar, beraberindeki heyetle birlikte bir açıklama yaparak Türkiye ve Dünyada ki gelişmelere dair konuştu.
facebook-paylas
 Tarih: 03-10-2024 00:56:00

ADİL TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Ülke içinde artan tehdit ve kaos planlarına karşı vatandaşları uyaran Aşkar, vatanseverlik ruhu ile hareket ettiklerini ve bu yolda kararlılıkla ilerleyeceklerini ifade etti.

Genel Başkan Aşkar, "Biz Türkleri yıkmaya ve yok saymaya kimsenin gücü yetmez" diyerek, Adil Türkiye Partisi ve Göktürk Ata Ocakları'nın duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

"KİMSE BİZİ UYUYOR SANMASIN"

Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı ve Göktürk Ata Ocakları Genel Başkan Vekili Ata Barlas Aşkar, yaptığı açıklamada; "Kimse bizleri uyuyor sanmasın. Ben Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar, Genel Sekreterimiz Mehmet Ali Avcı, Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili Feyzullah Avcı, Göktürk Ata Ocakları Genel Başkanı Barbaros Siral ve diğer başkanlık kurulundaki genel başkan yardımcılarımız ve güvenlik kadromuzla, dünyadaki ve Türkiye'deki tüm gelişmeleri, bir fiil çok yakından masaya yatırdık. 

"MİLLİYETÇİ RUH"

Bütün gelişmeleri başkanlık kurulumuzla beyin fırtınası yaparak inceliyoruz. Biz Türkleri yıkmaya ve yok saymaya kimsenin gücü yetmez ve buna cesaret edemez. Biz gerçek vatansever milliyetçileri kaosa sokmak isteyen hain sinsi planlar yapan herkesi not alıyoruz. Bilsinler ki bizler Adil Türkiye Partisi ve Göktürk Ata Ocakları olarak, bu yolda beraber yürüdüğümüz herkes, bu aziz vatanımız için, kadim Türk devletinin bekası için, devletimizin yanında Kuvvay-i Milliye  ruhu ile tam kadro hazırdır. 

"UNUTMAMAK GEREK"

Kimse unutmasın ki asıl olan vatandır, geri kalanı teferruattır. Ne mutlu Türk'üm diyene!" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI