Bugun...

AHMET SEVİM: "İSRAİL’İN SİBER SALDIRILARI, TEKNOLOJİ YATIRIMLARININ ZORUNLULUĞUNU GÖSTERDİ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Lübnanda İsrailin gerçekleştirdiği siber saldırıların ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yerli ve milli teknolojik üretime odaklanmasının gerekliliğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 11:14:00

AHMET SEVİM:

Sevim, bu tür olayların, Türk milletinin bağımsız ve güvenli bir teknoloji alt yapısına sahip olmasının ne kadar kritik bir öneme sahip olduğunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

Sevim, “Hizbullah üyelerinin telsizlerinin birer birer patlaması, yalnızca Lübnan için değil bizim için de endişe verici bir durumdur. Bu olay, acilen teknoloji yatırımlarına yönelmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Türk milletinin kendi teknolojisini üretmesi, artık bir zorunluluktur” dedi.

“TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ MİLLETİMİZİ SOYUYOR”

Açıklamasında, mevcut teknoloji şirketleri ve operatör firmalarının milletin ihtiyaçlarına yeterince duyarlı olmadığını vurgulayan Sevim, “Bugün, teknoloji şirketlerimiz ve operatörlerimiz milleti soymakla meşgul. Biz iktidara geldiğimizde bu durumu tersine çevireceğiz. Yerli ve milli teknolojiyi destekleyecek firmalara vergi indirimleri ve hibe destekleri sağlayarak, milletin yanında duracak bir düzeni tesis edeceğiz” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”

Sevim, ayrıca, Türkiye’nin güçlü bir teknolojik altyapıya sahip olabilmesi için yapılması gereken yatırımları planladıklarını ifade ederek “Teknolojiye yapılacak yatırımlar, sadece ekonomik büyümeyi değil, aynı zamanda ulusal güvenliği de güçlendirecektir. Amacımız, Türkiye’yi teknoloji alanında dünyada söz sahibi yapan bir ülke hâline getirmektir” dedi.

Başkan Sevim, “Toplumumuzun tüm kesimlerinin bu sürece katılması için gerekli adımları atacağız. Birlikte daha aydınlık bir geleceği inşa edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI