Bugun...
SON DAKİKA

AHMET SEVİM: "YENİDOĞAN ÇETESİNE CEZA VERMEKLE BU İŞ ÇÖZÜLMEZ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, bebek ölümlerine yol açan olaylar hakkında sert açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 21-10-2024 16:21:00

AHMET SEVİM:

Sevim, "Bebekleri öldürenleri ömürlük hücrelerde çürüteceğiz!" dedi.

Özel hastanelerde bebek katleden "Yeni doğan çetesine" ceza vermenin yeterli olmayacağını vurgulayan Sevim, bu suçların arka planında yatan sağlık sisteminin denetiminde görevli tüm memur ve müdürlerin de dahil edilmesi gerektiğini ifade etti.

BEBEKLERİ ÖLDÜRENLERİ ÖMÜRLÜK HÜCRELERDE ÇÜRÜTECEĞİZ!

Ahmet Sevim yaptığı açıklamada: "Özel hastanelerde bebek katleden YENİDOĞAN ÇETESİNE ceza vermekle bu iş çözülmeyecektir. Bu adamların bu işi tek başına yapmadığı açık ve nettir. Neticede bunları denetleyen tüm memur ve müdürler, Sağlık Bakanlığı personelleri de bu işin içine dahili edilerek sağlık çetesinin kapsamı büyütülmelidir.

ARKASINDAKİ SİYASİLERE OPERASYON DÜZENLENMELİDİR!

Ancak görüyoruz ki çetenin görünen yüzüne operasyon yapılmış, o da türünün son örneklerinden olan Şerefli ve namuslu bir cumhuriyet savcımızın dirayeti sayesinde gerçekleştirilmiştir. Savcımızı tebrik ediyoruz, ancak sayın savcımız maalesef ki tek başına bu milletin bebekleri için mücadele veriyor.

PKK’LI BİR DOKTORUN TÜRK MİLLETİ’NE KARŞI İŞLEDİĞİ SOYKIRIM PROJESİDİR. BU BİR TERÖR SUÇUDUR!

Cumhuriyet ve Adalet Partisi iktidarında intikam alacağımız isimleri şimdiden not ettik, hapislerde çürütmek için hukuken mücadele edeceğimiz isimler bellidir. Ancak bilinsin ki sadece bununla yetinmeyip, özel hastaneleri ağır şartlara bağlayacağız. Sağlıklı bebeklerin ailelerinden para koparma peşine düşecek kadar namussuz olanlara düşmanız, ceplerindeki son kuruşa kadar alıp hayatlarının sonuna kadar hücrelerde çürüteceğiz. Bu basit bir suç değildir, PKK’lı bir doktorun Türk Milleti’ne karşı işlediği soykırım projesidir. 

BU BİR TERÖR SUÇUDUR!

Bebeklerimizin ailelerine başsağlığı diliyor, bu şahıslar hakkında yürütülen soruşturmanın her aşamasını takip edeceğimizi beyan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI