Bugun...
SON DAKİKA

Akdağmadeni Gücü Spor meyvelerini vermeye başladı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

GELECEĞİN ARDA’SI İLK MAÇINA ÇIKTI Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, EMS Sivas Spor U12 takımına transfer olan geleceğin Arda’sı Serdar Akif’in ilk maçına çıktığını belirterek, “Çalışınca her şey oluyor” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 04-07-2024 10:14:00

Akdağmadeni Gücü Spor meyvelerini vermeye başladı  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, Akdağmadeni Gücü Spor’un meyvelerini vermeye başladığını söyledi. 
EMS Sivas Spor U12 takımına transfer olan Serdar Akif’in ilk maçına çıktını ifade eden Başkan Aydoğmuş, “3 ay önce EMS Sivas Spor ile yaptığımız hazırlık maçında EMS Sivas Spor tarafından beğenilen iki sporcumuz 12 yaşındaki Ömer Salih Aydoğmuş ve 12 yaşında Serdar Akif Genç EMS Sivas Spor U12 takımına transfer oldu. Serdar Akif EMS Sivas Spor U12 takımı ile ilk maçına çıktı. Güzel ve başarılı bir oyun sergiledi. Başarıda en büyük emeği olan başta oyuncumuzun ailesi olmak üzere başarıyı taçlandıran  Kulüp Antrenörümüz Hakan Altın ve kulüp koordinatörümüz İsmet Yaşar tebrik ediyorum” dedi.

70 SPORCUMUZUN LİSANLARINI ONAYLATTIK 
Genlerin boş zamanlarını sportif aktivite ile tamamlamasını sağlamanın önemine işaret eden Başkan Aydoğmuş, şunları söyledi: “Gençlerimizi spora teşvik edelim. Çocuklarımızın öz güvenini artıralım. İki yıl önce 20 sporcuyla başladığımız bu güzel yolculukta 110 sporcuya ulaştırdık ve 2023 sezonunda 8-12 yaş arası 70 sporcumuzun lisanlarını onaylattık.”

OYUNCU SAYISI 140 ÖĞRENCİYE ULAŞTI
TFF’nin verdiği üst sınır olan 70 lisan daha onaylatma hedefleri olduğunu ifade eden Başkan Aydoğmuş, “Akdağmadeni Gücü Spor kulübümüz yaz tatilinin başlamasıyla birlikte 2024 sezonunda 8 - 14 yaş arası oyuncu sayısını artırmış olup 140 öğrenciye ulaşmıştır. Bu sezonda da TFF verdiği üst sınır olan 70 lisan daha onaylatma hedefimiz vardı. Amacımız ahlaklı bir nesil inşa etmek, gençlerin sosyal yaşamını geliştirmek, öz güvenini artırmak, gençler arasında arkadaşlık dostluk ve kardeşlik bağını kuvvetlendirmektir” ifadelerini kullandı.

ÇOK YETENEKLİ OYUNCULARIMIZ VAR
Bu amaç doğrultusunda takımı maçlara hazırlayarak turnuvalara götürdüklerini anlatan Başkan Ömer Aydoğmuş, açıklamasında şunları kaydetti: “Hedefimiz takımı, hazırlık maçlarına çıkarmak, TFF’nin U12 U13 U14 liglerine katılmak ve beğenilen oyuncularımızı kulüplere transferini sağlamak olacaktır. Kulübümüzde çok yetenekli oyuncularımız var. İnşallah onları da maçlara çıkartarak transferlerini sağlayacağız. Geleceğin Ardası Serdar Akif i kutluyor, başarılar diliyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI