Bugun...

Akın Demir: "Genç Her Şey Oluyor Ama Bir Türlü Genç Olamıyor" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Gençlik Kolları Başkanı Akın Demir, yaptığı açıklamada gençlerin sosyal ve ekonomik yaşantısındaki sorunlara dikkat çekti. Demir, Tunceli’de oluşturdukları gençlik yönetiminin, tamamen gençler tarafından kurulduğunu ve hiçbir siyasi figürün arkasında olmadan, gençlerin çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2024 20:56:00

Akın Demir:

"Gençlik Yönetimi, Gençlerin Sesi Olmak İçin Var"

Akın Demir, Tunceli’de gençlik kolları olarak oluşturdukları yönetimin yalnızca gençlerden oluştuğunu ve gençlerin sesini duyurmak amacıyla kurulduğunu ifade etti. "Bizim burada oluşturduğumuz yönetim, sadece gençlerin oluşturduğu bir yönetimdir, hiçbir siyasi figür arkamızda olmadan ilerliyoruz. Biz Gençlik Kolları olduğumuz için önceliğimiz gençler ve gençlerin sorunlarıdır" dedi. Demir, gençlerin sosyal hayattan uzaklaşmak zorunda kaldığını ve ekonomik sorunlar nedeniyle bu durumun giderek derinleştiğini vurguladı.

"Gençler Sosyal Hayattan Kopuyor"

Akın Demir, gençlerin ekonomik sorunlar yüzünden sosyal hayattan uzaklaştığını ve gençliklerini yaşayamadığını belirtti. "Gençlerin sosyal ve ekonomik yaşantıları çok kötü durumda. Herhangi bir sosyal hayatları yok. Genç her şey oluyor ama bir türlü genç olamıyor. Gencin genç olabilmesi için kendine vakit ayırması gerekir, iş hayatında yer alması ya da arkadaş ortamında bulunması gerekir. Ama maalesef gençler ekonomik sorunlardan dolayı başka bir şey düşünemiyorlar" dedi.

Demir, gençlerin ekonomik nedenlerle kültürel ve sosyal etkinliklere katılamadığını belirterek, "Gençler konsere, tiyatroya, sinemaya gidemiyor. Hayatlarında bir tercih yapmak zorundalar: Ya iş ya da sosyallik. Ancak ekonomik şartlar gereği tabii ki işi tercih etmek zorunda kalıyorlar. Gençlerin yurt dışına çıkması, okuması, gezmesi, görmesi gerekiyor ama maalesef ekonomik şartlar nedeniyle bunlar artık imkansız hale geldi" ifadelerini kullandı.

"Son Üç Yılda Gençlerin Hayatı Daha da Zorlaştı"

CHP Tunceli Gençlik Kolları Başkanı Akın Demir, özellikle son üç yılda gençlerin yaşam koşullarının daha da kötüleştiğine dikkat çekti. "Özellikle son üç yıldır gençlerin hayatındaki birçok şey tamamen yapılamaz hale geldi. Sosyal etkinlikler, kültürel faaliyetler, hatta eğitim bile ekonomik zorluklar nedeniyle ulaşılamaz durumda. Bu durum, gençlerin geleceğe dair umutlarını tüketiyor" dedi.

"Gençlerin Yanında Olacağız"

Gençlerin hak ettikleri yaşam şartlarına kavuşmaları için mücadeleye devam edeceklerini belirten Akın Demir, "CHP olarak gençlerin yanında olacağız. Gençlerin yalnızca geçinmek için değil, kendilerini geliştirmek, sosyalleşmek ve hayata katılmak için de desteklenmesi gerekiyor. Biz gençlerin hak ettiği sosyal ve ekonomik yaşam şartlarına kavuşması için kararlılıkla çalışacağız" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI