Bugun...

ALPAGUT TURAN FEDERASYONU ANITKABİR'DE! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Alpagut Turan Federasyonu, genç sporculara sunduğu imkanlar ve düzenlediği etkinliklerle dikkat çekiyor. Özverili çalışmaları ve spora katkılarıyla Türkiye’de önemli bir yer edinen federasyon, geleceğin spor yıldızlarını yetiştirme kararlılığını sürdürüyor.
facebook-paylas
 Tarih: 01-10-2024 13:28:00

ALPAGUT TURAN FEDERASYONU ANITKABİR'DE! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Geçtiğimiz hafta da Alpagut Turan Federasyonu, 40 ilden yaklaşık 2500 sporcu, hakem, antrenör ve velinin katılımıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Federasyon Başkanı Metin Karadeniz’in liderliğindeki etkinlikte, Başkan Yardımcısı Ali Işıldak, As Başkan Yunus Arabacı, Koordinasyon Başkanı Hasan Çağlar, Kurumsal İlişkilerden Sorumlu As Başkan Canan Ceylan ve Organizasyon Kurulu Başkanı Habip Demircioğlu gibi yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Ziyaret sırasında çelenk sunuldu, Anıtkabir gezildi ve anı defterine duygular yazıldı. Başkan Karadeniz, yaptığı konuşmada Atatürk’e duyulan minneti dile getirerek:"  İlke ve inkılaplarına sahip çıkacak ve yolunda ilerleyeceğiz. Bugün Atamızın huzurunda hep beraber yürüyeceğiz. Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim demiştin. Biz de Alpagut Turan Federasyonu olarak çalışkan, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştireceğimize söz veriyoruz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI