Bugun...
SON DAKİKA

ANKARA KADIN KOLLARI BAŞKANI AYÇA ÇAĞLAR: “ASU KAYA YALNIZ DEĞİLDİR, CİNSİYETÇİ SALDIRIYI KINIYORUZ” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Kadın Kolları Başkanı Ayça Çağlar, Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Dr. Asu Kaya’ya yönelik İYİ Parti Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş’ın cinsiyetçi ifadelerine sert tepki gösterdi.
facebook-paylas
 Tarih: 21-05-2025 20:36:00

ANKARA KADIN KOLLARI BAŞKANI AYÇA ÇAĞLAR: “ASU KAYA YALNIZ DEĞİLDİR, CİNSİYETÇİ SALDIRIYI KINIYORUZ” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Çağlar, yaptığı açıklamada, bu tür sözlerin sadece bireysel bir saygısızlık olmadığını, kadınların siyasette eşit temsil mücadelesine karşı sistematik bir saldırı olduğunu belirtti.

“KADINLAR ARTIK SUSMUYOR”

Kadınların fiziksel görünümleri üzerinden yapılan saldırıların, siyaset alanında yıllardır süregelen erkek egemen anlayışın bir yansıması olduğuna dikkat çeken Çağlar, “Dr. Asu Kaya yalnız değildir. Ne hakaretinize ne tehditlerinize boyun eğiyoruz. Kadınlar siyasetin nesnesi değil, öznesidir” ifadelerini kullandı.

“GEREĞİ DERHAL YAPILMALIDIR”

İYİ Parti yönetiminin bu tavır karşısında susmaması gerektiğini ifade eden Çağlar, “Kadına yönelik bu ahlaksız dil derhal cezalandırılmalı. Aksi halde bu zihniyete ortak olunmuş olunur” şeklinde konuştu.

Ayça Çağlar, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Biz, CHP Ankara Kadın Kolları olarak Kadın Kolları Genel Başkanımız Dr. Asu Kaya’nın ve tüm kadın siyasetçilerin yanındayız. Kadın dayanışması susmaz, kadın mücadelesi durmaz.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI