Bugun...

ATP'Lİ ALTINKÖK: EKONOMİK KRİZ SOSYAL HUZURSUZLUĞU BERABERİNDE GETİRİYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Altınkök, Türkiyenin içinde bulunduğu ekonomik buhrana ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Altınkök, mevcut ekonomik koşulların vatandaşların temel ihtiyaçlarına erişimini zorlaştırdığını ve barınma sorununu derinleştirdiğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 26-07-2024 12:42:00

ATP'Lİ ALTINKÖK: EKONOMİK KRİZ SOSYAL HUZURSUZLUĞU BERABERİNDE GETİRİYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Altınkök, ekonomik krizle birlikte sosyal ve siyasal huzursuzluğunda sık sık gündemde olduğunu ifade ederek yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ülkemizin yaşadığı ekonomik çöküş, halkımızı derin bir yoksulluğa sürükledi. Artan enflasyon ve hayat pahalılığı, vatandaşlarımızın gıda, giyim ve sağlık gibi en temel ihtiyaçlarını bile karşılayamamasına yol açıyor. Barınma sorunu da bu krizle birlikte daha da büyüdü. Kira fiyatlarının sürekli yükselmesi, vatandaşların aldığı maaş da ev sahibi olmasının imkansız olması Türkiye'nin bilinen bir gerçeği haline geldi. Vatandaşlarımız, ev kiralarını ödemekte zorlanıyor ve birçoğu barınma sıkıntısıyla karşı karşıya. Bu duruma acil çözümler üretilmesi gerekiyor" dedi. 

Adil Türkiye Partisi olarak ekonomik krizle mücadele konusunda kapsamlı bir program hazırladıklarını belirten Altınkök, "Halkımızın refahını artırmak ve ekonomik krizin etkilerini hafifletmek için çeşitli çözüm önerileri sunuyoruz. Temel ihtiyaçların karşılanması ve barınma sorununun çözülmesi öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu kriz, toplumun her kesimini derinden etkiliyor. İşsizliğin artması, gelir dağılımındaki adaletsizlik ve yoksulluk, toplumsal huzursuzluğu tetikliyor. Bu yüzden, ekonomik istikrarın sağlanması ve sosyal adaletin tesis edilmesi için birlikte çalışmamız şart" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI