Bugun...

ATP'Lİ DEMİROĞLU:VATANDAŞ ZOR DURUMDA ZAM YAĞMURU BAŞLADI! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Demiroğlu, son dönemde art arda gelen zamlar karşısında vatandaşların zor durumda kaldığını belirterek sert eleştirilerde bulundu. Demiroğlu, "Vatandaş biraz yaşama hakkı istiyor" diyerek hükümete çağrıda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2024 14:21:00

ATP'Lİ DEMİROĞLU:VATANDAŞ ZOR DURUMDA ZAM YAĞMURU BAŞLADI! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Demiroğlu, yaptığı açıklamada, halkın ekonomik sorunlarla boğuşurken, A'dan Z'ye her şeye gelen zamların yaşamı daha da zorlaştırdığını vurguladı. Demiroğlu konuşmasında şunları söyledi:"Vatandaş, evini nasıl geçindireceğini düşünürken, bir de elektrik ve diğer temel ihtiyaçlara gelen zamlarla başa çıkmaya çalışıyor. Bu durum sürdürülemez" dedi.

Demiroğlu, zenginlerden yeterli vergi alınmazken, ekonomik yükün sürekli olarak vatandaşın sırtına yüklenmesinin adil olmadığını ifade etti. "Vergi adaletsizliği ve gelir dağılımındaki dengesizlik, toplumun en kırılgan kesimlerini daha da zora sokuyor. Zenginlerden vergi alınmazken, bu yükün faturasını vatandaşa kesmek hiç adil bir davranış değil" diye konuştu.

Adil Türkiye Partisi olarak, hükümete bu konuda acil adımlar atma çağrısında bulunan Demiroğlu, "Vatandaşların ekonomik olarak rahat bir nefes alması için, zamların durdurulması ve temel ihtiyaç maddelerine erişimin kolaylaştırılması gerekmektedir. Sosyal devlet anlayışının gereği budur. Halkımızın ekonomik sorunlarını çözmek ve adil bir düzen kurmak için mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI