Bugun...

Avukat Salih Efe: "Halk İçin, DEVA'lılar İçin Meydanlardayım!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

DEVA Partisi Genel Başkan Adayı Avukat Salih Efe, uluslararası hukuk alanındaki derin tecrübesi ve akademik başarılarıyla siyaset sahnesinde dikkatleri üzerine çekiyor. Efe, dört üniversite mezunu, dört dil bilen ve Birleşmiş Milletler ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) gibi önemli kurumlarda görev almış bir isim olarak, DEVA Partisi’nin liderlik yarışına katılıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 27-09-2024 11:42:00

Avukat Salih Efe:

Parti İçi Demokratik Dönüşüm Vurgusu

Avukat Salih Efe, DEVA Partisi’nde yaşanan liderlik boşluğu ve yönetim eksikliğine dikkat çekerek, daha demokratik ve çoğulcu bir parti yapısı için genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. "Parti içinde farklı görüşlere yer verilmiyor ve bu anlayış değişmeli" diyen Efe, DEVA Partisi'nde daha kapsayıcı bir liderlik vizyonunu hayata geçirmeyi hedefliyor. "Halk için, üyelerimiz için, tüm DEVA'lılar için meydanlardayım," ifadesiyle, halkın çıkarlarını önceleyen bir siyaset anlayışına vurgu yaptı.

Uluslararası Deneyim ve Akademik Başarılar

DEVA Partili Efe, yaptığı açıklamada, geniş bir uluslararası kariyere sahip olduğunu belirtti. "52 yaşındayım, dört üniversite bitirdim ve dört dil biliyorum. Uluslararası hukuk alanında yıllardır aktif olarak çalışıyorum. Birleşmiş Milletler ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi gibi küresel kuruluşlarda önemli görevler üstlendim," diyen Efe, uluslararası hukuktaki uzmanlığıyla da dikkat çekiyor. Özellikle mülteciler ve göçmenler konuları, AİHM, Anayasa Mahkemesi ve İnterpol başvuruları olmak üzere benzeri birçok alanda uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan Efe, AİHM ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nde görev yapmış ve bu alanda bir kitap yazmıştır. Uluslararası projelerde yer alan Efe, Türkiye'de ve yurtdışında çeşitli hukuk projelerine katkı sağlamıştır.

DEVA Partisi İçin Yeni Bir Vizyon

Genel Başkan Adayı Efe, DEVA Partisi’nin geleceğini şekillendirecek önemli projelere ve vizyona sahip olduğunu belirterek, liderlik koltuğuna aday olduğunu güçlü bir şekilde ifade etti. “Diğer siyasi liderlere hiç benzemediğini söyleyerek, yönetim anlayışımızda sözde değil, özde ve pratikte şeffaflık, demokrasi ve katılımcılık esas olacak. Genel Merkezimizi, yereldeki teşkilatlarımızla yönetim değil, yönetişim anlayışıyla, karşılıklı sürekli ve canlı bir etkileşim yoluyla yöneterek DEVA Partisi’ni sadece Türkiye’de değil, dünya çapında sürekliliği olan saygın bir siyasi güç haline getirmeye kararlıyım” dedi.

Avukat Salih Efe'nin uluslararası deneyimi, liderlik kararlılığı ve halk odaklı siyaseti, DEVA Partisi'nde güçlü bir değişim rüzgarı estireceğe benziyor.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI