Bugun...

Aydemir: "Kurultayımızla Değişime, Kuruluş Yıldönümümüzle Umuda Yürüyoruz!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Örgütü Başkanı Şükrü Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisinin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ve partinin 101. kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Aydemir, CHPnin kurultayda gerçekleştirdiği değişim hamlesinin Türkiye için büyük bir umut ışığı olduğunu vurgulayarak, partinin kuruluş yıldönümünü de büyük bir gurur ve heyecanla kutladığını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:14:00

Aydemir:

"Kurultayımız Değişim İçin Atılmış Büyük Bir Adım"

CHP’nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'na değinen Başkan Şükrü Aydemir, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak tarihi bir süreçten geçiyoruz. Partimizin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, sadece partimizin değil, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek adımların atıldığı bir platform oldu. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz bu kurultay, gençlerin, kadınların ve örgütlerin daha fazla söz sahibi olacağı, katılımcı ve demokratik bir yapının temellerini attı" dedi.

"CHP 101 Yaşında, Umudun ve Geleceğin Güvencesi"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirten Aydemir, "Partimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğu günden bu yana, Türkiye’nin kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin simgesi olmuştur. CHP, sadece geçmişin değil, aynı zamanda geleceğin de güvencesidir. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, partimizin değişimle birlikte iktidara yürüdüğüne yürekten inanıyoruz. CHP’nin 101. yaşını kutlarken, her zaman olduğu gibi ülkemizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Kuruluş İlkelerimize Bağlı Kalarak İleriye Yürüyoruz"

CHP’nin köklü geçmişine ve kuruluş ilkelerine bağlı olarak, her daim halkın yanında yer aldığını vurgulayan Aydemir, "101 yıldır olduğu gibi, bugün de laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeye devam edeceğiz. Kurultayımızın ve kuruluş yıl dönümümüzün, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Umudun ve değişimin partisi CHP, Türkiye'nin geleceğini inşa etmeye hazırdır" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI