Bugun...
SON DAKİKA

Aydoğmuş 3. Geleneksel Kır Şenliğine katıldı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

ZAMAN BİRLİK ZAMANI! Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, hiç bir ayrım yapmadan insanların birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna işaret ederek, “Zaman birlik zamanı!” mesajı verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 13-06-2024 12:56:00

Aydoğmuş 3. Geleneksel Kır Şenliğine katıldı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Tuçe Tuğba ve oğlum Ömer Salih ile birlikte Hürriyetçi Eğitim-Sen Akdağmadeni teşkilatı tarafından Akdağmadeni ilçemizde düzenlenen 3. Geleneksel Kır Şenliğine katıldı. 
Akdağmadeni’nin doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı sunan sendika yönetimine organizasyondan dolayı teşekkür eden Başkan Aydoğmuş, “Tanıdığım günden itibaren her daim milletle birlikte olan, güzel organizasyonlara öncülük eden, üyesi olsun ya da olmasın herkesin yardımına koşan eğitim camiasında saygı duyulan, birlik beraberliğin hakim olduğu bu güzel şenliği üçüncü kez organize ederek Akdağmadeni ilçemizin eşsiz doğal güzelliğinin tanıtımında büyük katkılar sunan Sendika Başkanı Mustafa Kaplan hocamız başta olmak üzere sendika yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
Davet edildikleri her organizasyona katılarak birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkı sunmayı amaçladıklarını anlatan Başkan Aydoğmuş, “Hiç bir ayrım yapmadan insanların birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Biz de Gelecek Partisi olarak hiç bir ayrım yapmadan davet edildiğimiz toplantılara katılıp güzel anılar ile geleceğe hoş bir seda bırakmak için  davet edildiğiniz organizasyonlara katılım sağlamaya gayet ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI