Bugun...

Başkan Av. Birtan Özgün Takmaz: "CHP Olarak Hiç Durmadan Çalışmaya Devam Edeceğiz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Av. Birtan Özgün Takmaz, Isparta’da sol siyaseti sürdürmenin ve bu alanda mücadele etmenin zorluğuna dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Takmaz, Isparta’da geçmiş yıllara kıyasla CHP’nin ikinci parti olmasının önemli bir başarı olduğunu belirtti ve "2012 yılından beri aktif olarak siyaset yapıyorum. Burada işler biraz daha zor, ama mücadeleden asla vazgeçmiyoruz." dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 07-10-2024 23:35:00

Başkan Av. Birtan Özgün Takmaz:

"Belediye Seçimlerinde Yaşanan Sıkıntılar"

Başkan Takmaz, CHP’nin Türkiye genelinde birçok belediyeyi kazanmasının aksine Isparta’da belediyenin alınamamasının parti üyeleri arasında tepkiye yol açtığını ifade etti. Adaylarının geç açıklanması ve süre kısıtlılığı nedeniyle yaşanan sıkıntılara vurgu yapan Takmaz, "Olabildiğince çalıştık ama bu çalışmaların başarıya dönüşmesi için adaylarımızın kendilerini tanıtmaları gerekiyordu. Bu noktada zaman yetersiz kaldı." dedi.

"Seçim Olmayan Dönemde de Çalışmak"

Takmaz, seçim olmayan dönemlerde de seçim varmış gibi çalışmanın önemine değinerek, "Isparta’da tabandan güçlü bir örgütlenme yaratmamız gerekiyor. Sadece seçim dönemlerinde esnaf ve sanayi ziyaretleri yapmak vatandaşlarımız tarafından tepkiyle karşılanıyor. Bu nedenle çalışmalarımızı disiplinli bir program çerçevesinde planlıyor ve aralıksız sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

"Gençler ve Kadınlarla Yapılan Programlar"

Yerel seçimlerde edinilen tecrübeler ışığında sanayi ve pazar ziyaretlerini artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Takmaz, gençler ve kadınlarla yapılan programların önemini vurguladı. Ayrıca, köy ziyaretleriyle kırsal alanda halkla buluşmanın da CHP’nin önceliklerinden biri olduğunu ifade etti.

"Ekonomik Sorunlara Ortak Çözümler"

Takmaz, Isparta’nın ekonomik sorunlarının ülke genelindeki durumla paralel olduğunu ve CHP olarak şehrin vekilleriyle ortak çözümler üretilmesi gerektiğini belirtti. "Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl ve Merkez İlçe Örgütü olarak, iktidar yolunda hiç durmadan çalışmaya, üretmeye ve problemlere çözüm üretmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI