Bugun...

Başkan Av. Ulaş Yılmaz’dan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mezitli Şubesine Teşekkür - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Mezitli İlçe Örgütü olarak, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Mezitli Şubesinin düzenlediği "Yaza Merhaba Çayı" etkinliğinde dernek üyeleri ve bursiyerleri ile bir araya geldiklerini belirtti. Başkan Yılmaz, misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Gülten Hanım ve değerli yöneticilere teşekkür etti.
facebook-paylas
 Tarih: 30-05-2024 12:42:00

Başkan Av. Ulaş Yılmaz’dan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mezitli Şubesine Teşekkür - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Yılmaz, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Mezitli İlçe Örgütü olarak, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mezitli Şubesinin 'Yaza Merhaba Çayı' etkinliğinde bir araya geldik. Dernek üyeleri ve bursiyerlerle buluşarak keyifli anlar paylaştık. Bu anlamlı etkinlikte bizleri ağırlayan Dernek Başkanı Gülten Hanım ve tüm yöneticilere misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz," dedi.

Başkan Yılmaz, CHP olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini belirterek, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve gençlerimize destek olmak adına önemli çalışmalar yürütüyor. Bizler de CHP olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, dernek üyeleri ve bursiyerlerle yapılan sohbetlerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Gençlerimizin ve dernek üyelerimizin görüş ve önerilerini dinlemek, bizim için büyük bir değer taşıyor. Hep birlikte daha aydınlık bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI