Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Aydın Gazi Cup 2024 İçin Start Verdi - TÜRKİYE - İnternetin Ajansı

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Tenis Kulübü’nün birlikte düzenlediği İkinci Orhangazi Gazi Cup 2024 Tenis Turnuvası, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın verdiği startla başladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-09-2024 19:35:00

Başkan Aydın Gazi Cup 2024 İçin Start Verdi - TÜRKİYE - İnternetin Ajansı

Büyük bir katılımla gerçekleşen turnuvaya İstanbul, Bursa, Yalova, Orhangazi, Gemlik ve İznik’ten onlarca sporcu kayıt yaptırdı. Turnuvanın açılışına eşi Kıymet Aydın'la birlikte katılan Belediye Başkanı Aydın’ın yanı sıra açılışa meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya, Orhangazi Tenis Kulübü Başkanı Metin Küçük ve sporseverler de iştirak etti.

 

Turnuvanın İkincisi Yapılıyor

 

Spor ile iç içe şehir Orhangazi'de, Orhangazi Kupası Tenis Turnuvası'nın bu yıl ikincisi düzenleniyor.  Orhangazi Belediyesi'nin Orhangazi Tenis Kulübü ile birlikte organize ettiği turnuva, 13 Eylül tarihinde başladı. Tenis Turnuvası, 23 Eylül tarihinde final maçları ve kupa töreni ile sona erecek. Orhangazi Belediyesi Göl Yanı Tenis Kortlarında start alan turnuva, tek kadınlar, tek erkekler, yeni başlayan tek kadınlar ve yeni başlayan tek erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilecek.

 

Turnuvayı Geleneksel Hale Getireceğiz

 

Başkan Bekir Aydın turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Tenis Cup 2024'a sevgili eşimle birlikte katılarak sporcularımızla bir arada olduk. Şehrimizde böyle kaliteli bir spor yapıldığı için mutluyuz. Ayrıca yoğun katılımdan ötürü gurur duyduk. Sporun her alanına ilgiliyiz ve tenis alanında da şehrimizden başarılı isimlerin çıkacağına inancımız tam. İnşallah bu turnuvayı önümüzdeki yıllarda da düzenleyerek hem hemşehrilerimizin tenis gibi bir spor dalıyla buluşmaları hem de bu alanda başarılı gençlerimizin çıkması için elimizden geleni yapacağız. Turnuvaya katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızla kupa töreninde de bir arada olacağız." ifadelerine yer verdi.

 

 Orhangazi Belediyesi Orhangazi Tenis Kulübü Birlikte Düzenliyor

 

Orhangazi Belediyesi ve Orhangazi Tenis Kulübü tarafından düzenlenen turnuva, Orhangazi Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği önem açısından dikkat çekiyor. Belediye, başkan Bekir Aydın’ın birinci döneminde olduğu gibi ikinci döneminde de sporla ilgili etkinliklerine başka popüler spor alanlarında ekleyerek devam edecek.

 

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI