Bugun...

Başkan Aydoğmuş'tan Yozgat Bozok Spor İçin Destek Çağrısı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat’ta yaşanan spor ve altyapı sorunlarına dikkat çekerek Bozok Spor’a verilen destek eksikliğini gündeme taşıdı. Aydoğmuş, Yozgat’ın sahipsiz bırakıldığını ve yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmediğini vurgulayarak, şehrin futbol takımı Bozok Spor’a sahip çıkılması gerektiğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 23-09-2024 10:56:00

Başkan Aydoğmuş'tan Yozgat Bozok Spor İçin Destek Çağrısı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


"Yozgat Garip, Kimsesiz, Sahipsiz!"

Başkan Aydoğmuş, Yozgat’a gelen bakanlar ve vekillerin şehri ciddiye almadıklarını ifade ederek şunları söyledi: "Yozgat’ta her gün farklı bakanlar ve vekiller gelip gidiyor, ancak Yozgat halkını ciddiye alan yok. Yozgat’a verilen hiçbir söz yerine getirilmedi. Hepsi kuru gürültü içinde boş vaaz verip gidiyor. Yozgat halkı sahipsiz bırakılmış durumda."

Bozok Spor İçin Stad Sorunu Çözülmeli

Aydoğmuş, Yozgat Bozok Spor’un maçlarını hâlâ ilçe stadında oynamak zorunda bırakıldığını belirterek durumu eleştirdi: "Bozok Spor maçlarını ne zamana kadar ilçe stadında oynayacak? Yetkililerden hiçbir açıklama yok. Bu hafta Bozok Spor – Ordu Spor maçını izlemek için Sorgun İlçe Stadı’na gittim. Takımın Başkanı Bahadır Yılmaz ve taraftar grubuyla birlikte maçı izledim. Başkanımız Bahadır Yılmaz’ı, taraftarlarımızı ve sahada göz dolduran Bozok Spor oyuncularını tebrik ediyorum. İmkansızlıklar içinde dahi başarıya adanmışlıkları takdire şayan."

"Bozok Spor’a Sahip Çıkalım"

Aydoğmuş, Bozok Spor’un hak ettiği değeri bulamadığını belirterek Yozgat halkına şu çağrıda bulundu: "Eleştiri yapanlara sesleniyorum: Eğer maçlar Yozgat Merkez’de oynansaydı, taraftarlar stadı doldurur ve Bozok Spor bu kadrosuyla evinde daha fazla maç kazanırdı. Yozgat halkı, Bozok Spor’un evinde oynadığı maçları izleyin ve stadları doldurun. Takımın 12. adamı olarak desteğinizi esirgemeyin, bu destek paradan daha kıymetli."

"Valiler ve Siyasiler: Yozgat Şehir Stadı Konusunda Açıklama Yapın"

Başkan Aydoğmuş, Yozgatlı yöneticilere ve siyasilere seslenerek Yozgat Şehir Stadı konusunda ciddi bir açıklama beklediğini belirtti: "Sayın valimiz, kıymetli siyasiler, değerli vekiller ve bakanlar, artık abur cubur konuşmayı bırakın ve Yozgat Şehir Stadı konusunda kamuoyuna ciddi bir açıklama yapın. Bu şehir bu sorunun çözümünü hak ediyor."

"İş Adamlarına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Çağrı"

Aydoğmuş, Yozgatlı iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarına da seslenerek Bozok Spor’a maddi destek verilmesi gerektiğini ifade etti: "Yozgat’ın kıymetli iş adamlarına sesleniyorum: Bahadır Yılmaz ve yönetimi üzerine büyük yük bindi. Bu yükü hafifletmek için takıma sahip çıkın. Bozok Spor’un acilen bir otobüse ihtiyacı var. Ticaret odası, esnaf odası ve iş adamları bir araya gelerek bu ihtiyacı karşılamalı. Bozok Spor’un üçüncü ligde başarılı olması ve bir üst lige çıkması, siyasetçilerin, bürokrasinin, iş dünyasının ve Yozgat halkının desteği ile mümkün olacaktır."

"Bozok Spor’a Destek Olun, Yozgat Kazansın!"

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, konuşmasını Bozok Spor’un başarısının herkesin ortak mücadelesi ile geleceğini belirterek sonlandırdı: "Bütün imkansızlıklara rağmen Bozok Spor’a sahip çıkan Başkan Bahadır Yılmaz ve yönetimini tebrik ediyorum. Yozgat Bozok Spor’un başarılı olması için el birliğiyle çalışacağız. Bu takım Yozgat’ın, hep birlikte başaracağız. Takımımıza sahip çıkalım, Yozgat kazansın!"

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI