Bugun...

Başkan Barut: “Engelleri birlikte aşmalı, fırsatları eşit paylaşmalıyız” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Nevşehir Derinkuyu İlçe Başkanı Soner Barut, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelli vatandaşların toplumsal yaşamdaki rolüne dikkat çekti. Barut, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmanın ve fırsat eşitliği sağlamanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 02-12-2025 21:35:00

Başkan Barut: “Engelleri birlikte aşmalı, fırsatları eşit paylaşmalıyız”  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Engelleri birlikte aşmalı, fırsatları eşit paylaşmalıyız”

Başkan Barut açıklamasında, “Toplumun her kesimi engelli kardeşlerimizin haklarını gözetmeli, yaşam alanlarını erişilebilir hâle getirmelidir. Engelleri kaldırmak için dayanışma şarttır” ifadelerini kullandı.

“Engelli bireyler toplumun ayrılmaz bir parçasıdır”
Mesajında ayrıca, engelli bireylerin sadece desteklenen değil, aynı zamanda aktif ve üretken bireyler olarak topluma katkı sunduğunu vurgulayan Barut, “Herkesin yaşam hakkı ve fırsat eşitliği için bilinçli adımlar atması gerekir. Bu özel günde, engellilerimizin yanında olduğumuzu net bir şekilde ifade etmek istiyorum” dedi.

Soner Barut, mesajını engelli bireylerin sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımını destekleyen projelere toplumun sahip çıkması çağrısıyla tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI