Bugun...

Başkan Cemal Kaya: "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile İktidara Yürüyoruz!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Ankara’da düzenlenen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayına katılarak, partinin geleceği ve Türkiyenin değişimi için önemli mesajlar verdi. Başkan Kaya, kurultay sürecinin tarihi bir adım olduğunu belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişim sürecinde halkın umudu olmaya devam edeceğini söyledi.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:07:00

Başkan Cemal Kaya:

"Geçmişten Aldığımız Güçle Geleceği İnşa Ediyoruz"

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, kurultayın coşkulu atmosferinde, partinin iktidar yürüyüşüne vurgu yaparak şunları kaydetti:
"Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in öncülüğünde; geçmiş dönem genel başkanlarımız, kurultay delegelerimiz, parti meclis üyelerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve partimizin emekçileriyle Cumhuriyet Halk Partimizin iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdik. 4 Eylül ruhundan aldığımız ilhamla, yine aynı kararlılık ve heyecanla geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Yolumuz açık olsun."

"Birlikte Daha Güçlü Yarınlara Yürüyoruz"

Başkan Kaya, kurultayda partililerle bir araya geldiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Şu anda Ankara Tüzük Kurultayı’ndayız. Yanımızda partimizin genel saymanı Özgür Karabat, İstanbul Milletvekilimiz Yüksel Mansur Kılıç, il başkan yardımcımız Adnan Kaymakçı, eski ilçe başkanımız Safi Karayalçin, partimizin kıymetli büyüğü Dursun Bulut ve partili dostlarımızla bir aradayız. Cumhuriyet Halk Partisi değişiyor, Türkiye değişiyor!"

"Yerelde İktidar, Genelde İktidar İçin Hazırız"

Kurultayın başarıyla devam ettiğini vurgulayan Kaya, "Daha demokratik, daha adil, yaşanabilir bir Türkiye için yerelde iktidar olduk, şimdi genelde iktidar için hazırız. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımız milletimize hayırlı olsun" diyerek, partinin değişim sürecine olan inancını dile getirdi.

Başkan Cemal Kaya, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nın Türkiye’nin geleceğine yön verecek kararların alındığı bir platform olduğunu belirterek, partililere teşekkürlerini sundu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI