Bugun...

Başkan Güngördü: "Vatandaşın Tenceresi Kaynamıyor, Erken Seçim Şart" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Honaz İlçe Başkanı Ramazan Güngördü, ilçenin ekonomik sıkıntıları ve erken seçim talepleri üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Güngördü, vatandaşların zor günler geçirdiğine dikkat çekerek, CHP olarak bu sorunların çözümü için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 02-10-2024 13:42:00

Başkan Güngördü:

ERKEN SEÇİM TALEPLERİ VE VATANDAŞIN EKONOMİK SIKINTILARI

Başkan Ramazan Güngördü, vatandaşlarla bir araya geldikleri toplantılarda erken seçim taleplerinin sıkça dile getirildiğini ifade etti. Güngördü, "Halkımızın beklentileri artık çok net. Erken seçim olduğunda Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara gelme potansiyelinin yüksek olduğuna inanıyoruz. Çünkü vatandaşımızın tenceresi kaynamıyor. Tarım yapan çiftçinin mahsulü, hayvancılıkla uğraşanların eti, sütü para etmiyor. Bu durum, vatandaşlarımızın geçimini zorlaştırıyor ve ülke genelinde ciddi bir ekonomik krizin yaşandığını gösteriyor" dedi.

TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖRLERİNDEKİ SORUNLAR

Güngördü, tarım ve hayvancılıkla geçinen Honazlıların zor durumda olduğunu belirterek, bu sektörlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. "Tarım yapan çiftçimiz gübre ve mazot gibi maliyetler altında eziliyor. Hayvancılıkla uğraşanlar ise süt ve et fiyatlarının düşük olmasından dolayı emeklerinin karşılığını alamıyor. Bu sorunların çözümü için devletin tarım ve hayvancılığa daha fazla destek vermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

"EKONOMİK SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ CHP'DE"

CHP Honaz İlçe Başkanı Güngördü, halkın ekonomik sorunlarının çözümü için Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan güvenin arttığını belirtti. "Vatandaş artık iktidarın boş vaatlerine kanmıyor. Gördüğümüz tablo, halkın CHP'ye olan güveninin arttığı yönünde. Biz, halkımızın sorunlarını çözmek ve daha adil bir Türkiye inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Honaz halkı, CHP iktidarında refah ve huzura kavuşacak" dedi.

Güngördü, erken seçimin bir zorunluluk haline geldiğini ve mevcut yönetimle bu ekonomik sorunların çözülemeyeceğini dile getirerek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten çıkması için iktidara talibiz. Vatandaşlarımızın refahını artıracak, tenceresini kaynatacak çözümlerle geliyoruz. Honaz'da olduğu gibi Türkiye'nin her köşesinde halkımızın sesi olmaya ve onların ihtiyaçlarına yanıt vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI