![]() |
Tweet |
KADIN KOLLARI BAŞKANINA VE CHP İL BAŞKANINA TAZİYE ZİYARETİ
Kısa süre önce eşini kaybeden Saadet Partisi Mardin Kadın Kolları İl Başkanı Halime Dabakoğlu’nu evinde ziyaret eden heyet, acılarını paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti. Benzer şekilde, eşi vefat eden CHP Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan’a da taziye ziyaretinde bulunuldu. Hacı İlhan, “Aynı coğrafyada yaşadığımız herkesin acısı da sevincimiz de ortaktır. Dayanışma kültürünü siyasetin üzerinde görüyor, insani değerleri öncelemeyi görev biliyoruz” ifadelerini kullandı.
MARDİN OSB VE ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNE NEZAKET ZİYARETİ
Ziyaretler kapsamında Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Abdulnasır Duyan ile bir araya gelen heyet, bölge sanayisinin durumu ve Mardin ekonomisine dair konular üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ardından Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Demirhan, makamında ziyaret edildi. Hacı İlhan, “Üniversite ile sanayi, siyasetle toplum arasında güçlü bağlar kurulması gerektiğine inanıyoruz. Bu anlayışla her kurumla samimi bir diyalog içindeyiz” dedi.
“MARDİN’DE KARDEŞLİĞİ BÜYÜTÜYORUZ”
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Hacı İlhan, Mardin’in çok kültürlü yapısına vurgu yaparak, “Acılar paylaşıldıkça azalır, samimiyet çoğaldıkça toplum güçlenir. Mardin’de bu birliği diri tutmak hepimizin sorumluluğudur” sözleriyle mesajını tamamladı.