Bugun...

Başkan İsrafil Dede’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yerli ve Milli Parti (YMP) Ardahan İl Başkanı İsrafil Dede, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin Türk milletinin bağımsızlığı ve vatan sevgisinin ebedi kahramanları olduğunu vurguladı. Başkan Dede, bu özel günün, gazilerimizin fedakarlığını ve cesaretini bir kez daha hatırlamak ve onlara minnetlerimizi sunmak için önemli bir vesile olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 10:49:00

Başkan İsrafil Dede’den 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Dede, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şehitlik ve gazilik, Türk milleti için en yüce onurlardan biridir. Milletimiz, vatanını, bayrağını ve onurunu korumak için her zaman canını feda etmeye hazır olmuş ve bu uğurda nice kahramanlık destanları yazmıştır. Bugün huzur ve güven içinde yaşadığımız bu topraklar, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere bıraktığı kutsal bir emanettir. Bu emaneti geleceğe taşımak, gazilerimize ve şehitlerimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur.”

Dede, Gaziler Günü’nün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgelerinden biri olduğunu belirterek, “19 Eylül 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik Unvanı ve Mareşallik Rütbesi vererek, ona olan saygımızı ölümsüzleştirmiştir. Bu anlamlı gün, milletimizin kahramanlıklarını ve bağımsızlık mücadelesindeki fedakarlıklarını hatırlamak için bir dönüm noktasıdır,” dedi.

Başkan İsrafil Dede, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize uzun, sağlıklı ömürler diliyorum. Onların bıraktığı emaneti koruyarak, ülkemizi daha da ileri taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI