Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN KARASU: İYİ PARTİ'NİN ÖNGÖRÜLERİ BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKARDI! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in son açıklamalarını değerlendirerek Meral Akşener ve İYİ Parti’nin geçmişteki öngörülerinde haklı çıktığını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-06-2024 19:28:00

BAŞKAN KARASU: İYİ PARTİ'NİN ÖNGÖRÜLERİ BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKARDI! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada 2023 yılında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakının adayının Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu olması halinde Erdoğan'ın şu anda Cumhurbaşkanı olarak görev yapamayacağını söyledi. Bu sözleri İYİ Parti tabanından destek geldi. İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu da Özgür Özel'e destek vererek açıklamalarda bulundu. Karasu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Özgür Özel’in ‘Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsaydı şu anda Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturmuyordu’ söylemi, İYİ Parti olarak yıllardır dile getirdiğimiz bir gerçeği yeniden gündeme taşımıştır. Genel Başkanımız Meral Akşener, daha önce de Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu’nun aday gösterilmesi gerektiğini belirtmişti. Ancak o dönemde CHP içindeki bazı gruplar bu öneriye karşı durmuş ve Kemal Kılıçdaroğlu üzerinde uzlaşılmıştı.”dedi. 

Karasu, Akşener’in bu görüşleri nedeniyle CHP içerisindeki bazı kesimlerin mobbingine maruz kaldığını da hatırlattı. Karasu konuşmasının devamında, “Bugün gelinen noktada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Meral Akşener’in söylemlerini destekler nitelikte açıklamalar yapması, bir kez daha haklılığımızı ortaya koymuştur. Bizler, halkımızın beklentilerini ve ülkemizin menfaatlerini gözeterek, en doğru adayı desteklemeyi sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada, halkımızın güvenini boşa çıkarmadığımızı görmek bizleri memnun etmektedir” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI