Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Karış: Mersin’in Prestiji İktidar Tarafından Yok Ediliyor! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin’in stratejik ve prestijli konumunun iktidarın yanlış politikaları nedeniyle büyük bir tehdit altında olduğunu belirtti. Tarım ve hayvancılık alanında yaşanan sorunlara dikkat çeken Karış, Mersin’in büyüme potansiyelinin iktidar tarafından bilinçli olarak yok edilmeye çalışıldığını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-09-2024 11:07:00

Başkan Karış: Mersin’in Prestiji İktidar Tarafından Yok Ediliyor! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Karış, Mersin’in Türkiye’nin en önemli tarım ve hayvancılık merkezlerinden biri olduğunu hatırlatarak: “Mersin, verimli toprakları ve iklimiyle ülkemizin gıda üretiminde kritik bir öneme sahip. Ancak iktidarın yanlış tarım politikaları, artan maliyetler ve destek eksikliği, çiftçilerimizi ve hayvancılarımızı bitme noktasına getirdi. Bugün Mersin’de tarımla uğraşan birçok aile zor durumda. İktidarın bu vurdumduymaz politikaları, hem üretimi hem de bölge halkının geçim kaynağını tehdit ediyor” dedi.

"Mersin'i hak ettiği konuma getireceğiz"

Mersin’in yalnızca tarım değil, liman ve ticaret alanında da büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Karış: “Mersin, hem coğrafi konumu hem de limanıyla ülkemizin dış ticaretinde stratejik bir role sahip. Ancak iktidarın ilgisizliği ve yanlış yönetimi, bu potansiyeli köreltmekte. Büyüme ve gelişme imkânlarımız, kötü yönetim ve vizyonsuz politikalar nedeniyle heba ediliyor. Mersin’i büyütmek yerine küçültmeye, halkımızın üretim gücünü yok etmeye çalışıyorlar. Bu şehir, Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri olabilir, fakat mevcut iktidar bunu görmezden geliyor. Gelecek Partisi olarak biz, Mersin’in hak ettiği değeri görmesi ve yeniden kalkınması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI