Bugun...

BAŞKAN KÖROĞLU'NDAN TÜRKİYE'YE ÇAĞRI! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Köroğlu, 6 Şubatta yaşanan büyük yıkıcı deprem sonrasında yaşanan sıkıntılar ve bölgedeki sosyal sorunlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Köroğlu, depremin ardından Kahramanmaraştaki durumun hala düzelmediğini ve halkın ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:28:00

BAŞKAN KÖROĞLU'NDAN TÜRKİYE'YE ÇAĞRI! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Köroğlu, kadın kolları başkanlığı olarak hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek açıklamalarında şunları söyledi:" 2009'dan beri aktif siyasetin içerisindeyim. Daha önce Onüçşubat ilçesinde kadın kolları başkanlığı görevini yaptım. Halkın takdiriyle şimdi de Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmaktayım. Hummalı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadın kolları kurultayı vardı, tüzük çalışmaları vardı. Hepsine katılmaya özen gösterdik. Bizim de tüzükler hazırlanırken isteklerimiz oldu. Özellikle kadın kotasının yükseltilmesini talep ettik. Oldukça verimli geçti bizler için buluşmalar"dedi. 

"BİRLİK OLURSAK SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ"

İktidarın verdiği sözleri tutmadığını ve Kahramanmaraş'ta maddi imkansızlıkların gün geçtikçe çoğaldığını belirten Köroğlu:" 6 Şubat'ta büyük yıkıcı bir depremle karşılaştık. O günden bu yana sorunlarımız hala devam ediyor. Ben de bir depremzedeyim ve depremde birçok yakınımı kaybettim. Halkımız hala konteynerlerde kalıyor. Eğitim öğretim yılı başladı fakat büyük bir maddi sorun var. İnsanlar konteynırlardan kiraya çıkmak istiyor fakat maddi güç yok. İktidar ise verdiği sözü tutmuyor. Hükümetin verdiği sözün üzerinden bir buçuk yıl geçti fakat hala gözle görülür bir adım atılmıyor. Bizler halkımıza yardım etmeye çalışıyoruz fakat bu yetersiz kalıyor. Kadınlarımızla konuşuyorum hepsini sorunları var. İşsizlik, ekonomi şu an Kahramanmaraş'ın en büyük sorunlarından birkaçı. Vatandaşlarımızın bir kısmı imkansızlıktan farklı illere göç etti. Okullar açılıyor, veliler kara kara düşünüyor. Çünkü velilerin çocuklarına mont alacak, ayakkabı alacak parası yok. Bu yüzden Cumhuriyet Halk Partili belediyelere sesleniyorum. Buradaki çocuklara lütfen yardım eli uzatın. Okul araç gereçleri konusunda birlik olursak buradaki çocuklarımız zor durumda kalmayacak. Eğitim öğretim hayatına rahat bir şekilde devam edebilecek" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI