Bugun...

BAŞKAN KÖYBAŞI: "GÜÇLÜ ÖRGÜT GÜÇLÜ CHP" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özelin ildeki ziyaretini değerlendirerek, büyük bir coşku ve umutla gerçekleşen etkinliklerin önemine vurgu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 26-07-2024 12:35:00

BAŞKAN KÖYBAŞI:

BAŞKAN ÖZEL'E, ÖZEL HEDİYE

Köybaşı, Genel Başkan Özgür Özel'e sulu boya ile yaptığı Atatürk tablosunu hediye ettiğini belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ilimizde ağırlamak büyük bir mutluluktu. Atatürk'e olan sevgimizi ve bağlılığımızı ifade etmek için yaptığım tabloyu kendisine hediye ettim” dedi.

YURTTAŞLARA ÖNEMLİ MESAJLAR

Sıcağa rağmen Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan yurttaşlara seslenen Özgür Özel’in çok önemli mesajlar verdiğini dile getiren Köybaşı, “Genel Başkanımız, halkımızın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşarak, geleceğe dair umut verici mesajlar sundu. Konuşmaları, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Programı çerçevesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül Belediyesi ve Karesi Belediyesi'ni de ziyaret eden Özgür Özel, yerel yönetimlerin önemine dikkat çekti. 

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ziyaretlere ilişkin olarak, “Genel Başkanımıza Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçe belediyesi sözümüzü tuttuk. Şimdi de genel iktidar sözü verdik, onu da tutacağız” dedi.

GÜÇLÜ ÖRGÜT İLE GÜÇLÜ CHP

Erden Köybaşı, “Omuz omuza hep birlikte, güçlü örgüt güçlü CHP anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımızın ziyareti, örgütümüze büyük bir güç ve enerji kattı” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI