Bugun...

Başkan Mehrem Yıldız: "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'yi Kurtaracak Tek Partidir" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çınar İlçe Başkanı Mehrem Yıldız, ilçenin sorunları ve CHPnin çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunarak Çınar halkına önemli mesajlar verdi. Başkan Yıldız, CHPnin halkın yanında olduğunu ve ülkeyi daha iyi bir geleceğe taşıyacak iradeye sahip tek parti olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 02-10-2024 13:49:00

Başkan Mehrem Yıldız:

"Çınar Halkı İçin En İyisini Yapacağız"

CHP Çınar İlçe Başkanı Mehrem Yıldız, ilçedeki hizmetlere öncelik vererek Çınar halkının hak ettiği kaliteli hizmeti alması adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. "Çınar halkı için faydalı olmak amacıyla yola çıktık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde alınan sonuç bizi çok mutlu etti. Bu, partimiz için büyük bir fırsattır. Çınar'da halkımızın CHP'ye olan desteği her geçen gün artıyor ve bu destekle daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

"Genel Başkanımızın Liderliğinde İktidara Yürüyoruz"

Mehrem Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in aktif ve kararlı liderliğine dikkat çekerek, partilerinin halkla iç içe olduğunu ve ülkenin karşı karşıya kaldığı sorunları çözme iradesine sahip olduğunu söyledi. "Genel Başkanımız çok aktif bir lider. Halkımızla, emekçilerimizle, gençlerimizle ve kadınlarımızla yan yana durarak bu ülkeyi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Vatandaşlarımız, önümüzdeki genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacaktır. Bizler de bu doğrultuda ilçemizde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızın teveccühü ve desteğiyle iktidara yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sorunların Farkındayız ve Çözüm İçin Kararlıyız"

Yıldız, Çınar ilçesinde yaşanan sorunlara da dikkat çekerek, özellikle ekonomik sıkıntılar, altyapı yetersizlikleri ve işsizlik gibi sorunların çözümü için çalıştıklarını belirtti. "Çınar'da maalesef birçok problemle karşı karşıyayız. Altyapı yetersizliği, işsizlik, eğitimdeki eksiklikler gibi halkımızın yaşamını zorlaştıran birçok konu var. Biz, bu sorunların farkındayız ve çözüm üretmek konusunda kararlıyız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halkımızın refahını artırmak ve ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

"Gelecek Bizimle Daha Aydınlık Olacak"

Başkan Mehrem Yıldız, halkın CHP'ye duyduğu güvenin kendilerine güç verdiğini belirterek, "Çınar halkı, yaşanan tüm sıkıntılara karşı CHP'ye olan inancını her zaman korudu. Bu inanç bize güç veriyor ve sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Gelecek bizimle daha aydınlık olacak. Çınar'da daha iyi bir gelecek kurmak, çocuklarımızın ve gençlerimizin umutlarını yeniden yeşertmek için her alanda mücadele edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Çınar halkı için çalışmaya ve ülkenin dört bir yanında umut olmaya devam edeceğini belirten Başkan Yıldız, tüm vatandaşları partilerine destek vermeye çağırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI