Bugun...

Başkan Nalan Yedekçi: - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan İlçe Başkanı Nalan Yedekçi, Ankarada gerçekleştirilen "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı" kapsamında, CHP’nin değişim yolculuğunun tüzük değişikliği adımıyla devam ettiğini duyurdu. Yedekçi, değişim sürecinde Genel Başkan değişikliğinin ardından, tüzük değişikliğinin de partiyi daha demokratik ve katılımcı bir yapıya kavuşturacağını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 01:14:00

Başkan Nalan Yedekçi:  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yedekçi yaptığı açıklamada, "Değişim deyip bir yola çıkmıştık; önce Genel Başkan değişikliğini gerçekleştirdik, şimdi sıra tüzük değişikliğinde. Bu tüzükle, partimizin yapısı daha da güçlenecek, katılım artacak ve daha demokratik bir CHP ile yolumuza devam edeceğiz. Bu önemli adımın tüm partililerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Ankara’dan Sevgi ve Saygılarımla"

Kurultayın ardından Ankara’dan partililerine selamlarını ileten Nalan Yedekçi, "Ankara’dan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Bu değişim rüzgarı, Cumhuriyet Halk Partisi’ni çok daha ileriye taşıyacak. Tüzüğümüzle birlikte, partimizin iç yapısında daha fazla katılım ve söz hakkı sağlayan demokratik bir yapıyı hayata geçirmiş olacağız. Bu kurultay, partimizin geleceği için çok büyük bir adımdır" diye konuştu.

"Tüzük Değişikliği ile Daha Güçlü Bir CHP"

Nalan Yedekçi, CHP’nin değişim sürecinin bir parçası olan tüzük değişikliğinin, partiyi daha demokratik ve güçlü kılacağını vurguladı. "Gençlerin, kadınların ve tüm örgütlerimizin daha fazla söz sahibi olacağı bir CHP yaratıyoruz. Bu tüzük değişikliğiyle partimizin her kademesinde daha aktif bir katılım sağlayacağız. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, CHP’yi sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en demokratik partilerinden biri haline getirme yolunda önemli bir adımdır" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI