Bugun...

Başkan Özkan Güven: "Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin Çaresi!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirilen "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nın ikinci gününde Genel Başkan Özgür Özel’in yaptığı konuşmaya atıfta bulunarak önemli açıklamalarda bulundu. Güven, CHP’nin Türkiye’nin geleceği için her zaman hazır olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:49:00

Başkan Özkan Güven:

"Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin Çaresidir"
Özkan Güven açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in kurultayda dile getirdiği gibi, ‘Gelecek sene Kasım ayında seçim yapmaya, bizim karşımıza çıkmaya, bu millete gel bakalım seni kim yönetsin, son kararını ver demeye varsanız, Cumhuriyet Halk Partisi buradadır.’ Bu güçlü sözlerle bir kez daha gördük ki, Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin içinde bulunduğu zorluklara karşı en büyük çare ve umuttur. VAR BİR ÇARESİ! Onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

"CHP İktidara Yürümeye Hazır"

Güven, kurultayın CHP’nin iktidar yolundaki kararlılığını pekiştirdiğini belirterek, “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, partimizin iktidara yürüyüşünün önemli bir adımıdır. Tüzük değişiklikleri ile birlikte gençlerin, kadınların ve örgütlerin daha fazla söz sahibi olduğu, daha demokratik ve katılımcı bir yapıya geçiş yaptık. Bu kurultayda alınan kararlar, CHP’nin gelecekteki seçimlerde büyük başarılar kazanacağının göstergesidir” ifadelerini kullandı.

"Cumhuriyet Halk Partisi, Milletin Umudu"

CHP Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, partinin değişim süreciyle halkın güvenini kazanmaya devam ettiğini vurgulayarak, “Cumhuriyet Halk Partisi, halkımızın umudu ve geleceğin güvencesidir. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile Türkiye’nin her yerinde iktidara hazırlık sürecimiz devam ediyor. Milletimize olan inancımızla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI