Bugun...

Başkan Sadettin Baskın: Bolu’da Her Adımı Dolaşarak Çözümler Ürettik - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, göreve geldiği günden bu yana Bolu’da gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Baskın, 4 yıl önce başladığı il başkanlığı görevinde, Bolu’nun her ilçesini, köyünü, mahallesini adım adım gezdiklerini belirtti. Halkın sorunlarını yerinde tespit ederek, çözüm önerileri ürettiklerini vurgulayan Baskın, şu açıklamayı yaptı:
facebook-paylas
 Tarih: 18-10-2024 13:28:00

Başkan Sadettin Baskın: Bolu’da Her Adımı Dolaşarak Çözümler Ürettik - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

,"Yaklaşık 4 yıldır Bolu’da görev yapıyoruz. Bu süre zarfında Bolu’nun her noktasına ulaşarak, halkımızın sorunlarını yakından dinledik ve çözüm üretmek için ciddi çalışmalar yaptık. Her zaman halkın diline tercüman olmayı hedefledik ve halkımızın sorunlarına çözüm getirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. İlçelerimizi, köylerimizi, mahallelerimizi ziyaret ederek, her kesimden vatandaşla bir araya geldik."

Parti Üye Sayısında Büyük Başarı

Bolu’da parti çalışmalarına yönelik de bilgi veren Baskın, üye sayısındaki önemli artışı şu sözlerle ifade etti:

"Partimizi halkımıza en doğru şekilde anlattık. Neden Yeniden Refah Partisi’ni kurduğumuzu, hangi konulara çözüm bulmayı hedeflediğimizi vatandaşlarımıza detaylı bir şekilde aktardık. Bolu’da partimize gösterilen yoğun ilgi sonucunda, üye sayımızı 3.000’in üzerine çıkardık. Bugün, seçmen sayısının yüzde 1.5’ine tekabül eden bir üye kitlesine ulaşmış bulunuyoruz. Bu rakam, Türkiye genelinde üye sayısı açısından ilk yüzde 20’lik dilimde olduğumuzu gösteriyor."

Gelecekteki Hedefler

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanlığı olarak, gelecekte de Bolu’nun her köşesine ulaşmayı sürdüreceklerini vurgulayan Baskın, çalışmalarını hız kesmeden devam ettireceklerini belirtti. Seçimlerde aldıkları başarıların Bolu’da da yankı bulduğunu ifade ederek, önümüzdeki süreçte daha fazla vatandaşa ulaşma hedefinde olduklarını kaydetti.

"Çalışmalarımızı ve projelerimizi genişleterek devam ettireceğiz. Bolu halkına en iyi hizmeti sunmak ve daha fazla çözüm üretmek adına durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz," diyen Sadettin Baskın, Yeniden Refah Partisi’nin Bolu’da büyük bir destek kazandığını ve bu desteği artırma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI