Bugun...

Başkan Serdar Yumak: "Okullarımızda Temizlik ve Güvenlik Yok, Andımız Tekrar Okutulacak!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yerli ve Milli Parti (YMP) Antalya İl Başkanı Serdar Yumak, okullarda yaşanan temizlik ve güvenlik eksikliklerine dikkat çekerek, eğitim sisteminde büyük sorunlar yaşandığını vurguladı. Yumak, devletin asli görevlerinden birinin çocuklara sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamı sunmak olduğunu belirterek, bu konuda ciddi adımlar atılmadığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2024 21:42:00

Başkan Serdar Yumak:

"OKULLARDA TEMİZLİK VE GÜVENLİK YOK"

Serdar Yumak, okullarda temizlik ve güvenlik gibi temel ihtiyaçların karşılanmadığını vurguladı. “Okullarımızda temizlik yok! Güvenlik yok! Çocuklarımıza bir öğün dahi ücretsiz yemek ve temiz su sağlanmıyor. Temizlik bir lüks değil, zorunluluktur. Ancak okullarda temizlik görevlisi yetersizliği nedeniyle hijyen sağlanamıyor. Eğitimde böyle temel eksikliklerle karşılaşmak kabul edilemez” dedi.

"ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER VE LİYAKAT YOKSUNU YÖNETİCİLERLE UĞRAŞIYORUZ"

Yumak, okullarda kadrolu öğretmenlerin yerine ücretli öğretmenlerin çalıştırılmasının eğitim kalitesini düşürdüğünü belirtti. “Kadrolu öğretmenler yerine ücretli öğretmenler çalıştırılırken, bir de liyakat yoksunu idarecilerle mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın sağlığı ve eğitimi bu kadar göz ardı edilemez” şeklinde konuştu.

"ANDIMIZ TEKRAR OKUTULACAK"

Yerli ve Milli Parti olarak eğitimin milli değerlerle beslenmesi gerektiğini vurgulayan Yumak, Andımız’ın okullardan kaldırılmasını sert bir dille eleştirdi. "Milli Eğitim Bakanlığı, Andımız’ı kaldırarak büyük bir hata yapmıştır. Milli ruhun çocuklara aşılanması, onların milli değerlerle yetişmesi gerekir. Yerli ve Milli Parti olarak, iktidara geldiğimizde 24 saat içinde tüm okullarda Andımız okutulacak ve bayrak şiiri ders kitaplarına geri konulacaktır" dedi.

"MİLLİ RUHUMUZU YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ"

Yumak, Andımız’ın kaldırılmasının milli gerçeklerle çatıştığını belirterek, bu durumu tersine çevireceklerini söyledi. "Türkiye’nin milli birlik ve diriliş ruhunu biz tekrar getireceğiz. And, adı üstünde yemindir. Milli değerlerimizin çocuklarımıza aktarılması hayati önemdedir. Yerli ve Milli Parti olarak bu mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI