Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Taner Işıkbay'dan Duygusal Babalar Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı, iş insanı Taner Işıkbay, 16 Haziran Babalar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından oldukça duygusal bir mesaj yayımladı. Mesajında babaların hayatımızdaki yerinin ve öneminin altını çizen Işıkbay, fedakarlıkları ve sevgileriyle bizlere güç veren tüm babaların Babalar Gününü kutladı.
facebook-paylas
 Tarih: 15-06-2024 09:42:00

Başkan Taner Işıkbay'dan Duygusal Babalar Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

BABALARIMIZIN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ

Taner Işıkbay, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kahramanlarımızın en büyük hazinesi şüphesiz ki evlatlarıdır. Bu doğrultuda babalarımızın değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalıyız. Vefakâr, fedakâr, saygı ve sevgiyle anılması gereken başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyor, aileleri ile mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederken, vefat eden tüm babalarımıza da Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum."

BABALARIMIZ BİZİM İLHAM KAYNAĞIMIZ

Işıkbay, babaların hayatımızdaki rolüne vurgu yaparak, "Değer ve özenleriyle bize örnek olan, sabır ve destekleriyle bize ilham veren, şefkat ve anlayışlarıyla bize yön veren, özveri, öğüt ve güvenleriyle bizi başarıya ulaştıran, varlıklarıyla bizlere güç katan, fedakâr tutumlarıyla hayatlarımıza kılavuz olan tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ederim. Baba, insanın arkasında yer alan benzersiz bir dağ gibidir; bu dağ sırtını verdin mi güven ve cesaret hissettirir." ifadelerini kullandı.

BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

Işıkbay, mesajının sonunda tüm babalara seslenerek, "Bu Babalar Günü’nde, fedakarlıkları ve sevgileriyle bizlere her zaman destek olan babalarımıza minnetlerimi sunuyor, onları sevgi ve saygıyla anıyoruz. Tüm babalarımıza, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum." dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI