Bugun...

Başkan Türker Yılmaz’dan 101. Yıl Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, partinin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesindeki köklü geçmişine vurgu yaptı. Yılmaz, CHP’nin Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-09-2024 21:35:00

Başkan Türker Yılmaz’dan 101. Yıl Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyet Halk Partisi, bağımsızlık mücadelesinin sonunda, şanlı geçmişimizin kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk partisi olarak 101. yaşını kutluyor. 9 Eylül 1923'te Halk Fırkası adıyla kurulan partimiz, bugün de Türkiye’nin en köklü ve en büyük örgütü olarak demokrasinin, bağımsızlığın ve çağdaşlaşmanın savunucusu olmayı sürdürüyor. Bu gurur hepimizindir."

Türker Yılmaz, CHP’nin Türkiye’nin ilerlemesi için verdiği mücadeleye dikkat çekerek, "CHP’nin tarihi, Türkiye’nin ilerleme tarihidir. 1923’ten bu yana halkımızla omuz omuza mücadele ediyoruz. Her akşam her haneye misafir olan, halkın sesi olan partimiz, tarih boyunca her zorluğun üstesinden gelmiş ve bugünlere gelmiştir. İktidar yürüyüşümüzde halkımızın desteğiyle yeni zaferler kazanacağız," dedi.

Son olarak Yılmaz, CHP’nin Türkiye’nin birinci partisi olarak iktidara yürüdüğünü belirterek, "Son yerel seçimlerde halkımız Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti yaptı. Bu başarı, yapılacak ilk genel seçimde de tekrarlanacak. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi, sonsuza kadar yaşayacak ve Türkiye’nin geleceğini şekillendirecektir," ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI