Bugun...

Başkan Türker Yılmaz’dan 19 Mayıs Mesajı: “19 Mayıs, Bağımsızlığa Atılan İlk Adım ve Sonsuz Umudun Adıdır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, bu özel günün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda bir dönüm noktası olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 18-05-2025 12:35:00

Başkan Türker Yılmaz’dan 19 Mayıs Mesajı: “19 Mayıs, Bağımsızlığa Atılan İlk Adım ve Sonsuz Umudun Adıdır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden ayağa kalktığı, bağımsızlık ve özgürlük meşalesinin yakıldığı kutlu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bu meşale, karanlığa karşı bir direnişin ve ulusal onurun simgesidir. Bu tarihi günü gençliğe emanet etmesi, Atatürk’ün gelecek kuşaklara duyduğu inanç ve güvenin açık bir göstergesidir. Bizler CHP olarak, gençliğimizin bu emaneti en iyi şekilde taşıyacağına yürekten inanıyor; onların özgürlük, eşitlik ve demokrasi mücadelesinde her daim yanlarında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz. 19 Mayıs’ın ruhunu yaşatmak ve Cumhuriyet değerlerini korumak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu anlamlı gün vesilesiyle başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm bağımsızlık kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor; milletimizin ve özellikle gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI