Bugun...

Başkan Umut Kök: "Mansur Yavaş’ın Eğitime ve Öğrencilere Verdiği Değer Takdire Şayan" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanı Umut Kök, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşın okullara temizlik malzemesi desteği sağlama kararını kutlayarak, bu örnek davranışın eğitime ve öğrencilere verilen değerin açık bir göstergesi olduğunu vurguladı. Umut Kök, yaptığı basın açıklamasıyla Yavaşı tebrik ederek, "Gençlik kollarındaki yönetimim adına, Başkanımızın bu önemli adımını yürekten destekliyor ve takdirle karşılıyorum" dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 27-09-2024 14:49:00

Başkan Umut Kök:

"Sosyal Devlet Anlayışının Güçlü Bir Örneği"

Kök, Mansur Yavaş’ın bu girişimini sosyal devlet anlayışının güçlü bir örneği olarak nitelendirerek, "Başvuran her okula temizlik malzemesi sağlanması, eğitimde fırsat eşitliği adına büyük bir adımdır. Eğitimde eşitlik ve hijyenik koşullar sağlanarak, çocuklarımızın güvenli ortamlarda eğitim alması için Ankara Büyükşehir Belediyesi üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor" ifadelerini kullandı.

"Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kararlı Adımlar"

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin okullara yönelik bu desteği, eğitim alanında yaşanan hijyen sorunlarına dikkat çekerken, başkan Yavaş'ın "Başvuran her okula temizlik malzemelerini eksiksiz ulaştırarak, sağlıklı bir gelecek için kararlılıkla ilerliyoruz" açıklaması, halktan büyük destek gördü. Umut Kök, bu tür adımların gençlik ve eğitim adına umut verici olduğunu belirtti.

CHP Kalecik Gençlik Kolları Başkanı Umut Kök, Başkan Yavaş’ın eğitime verdiği desteğin öğrenciler, öğretmenler ve aileler için hayati önemde olduğunu vurgulayarak, bu örnek davranıştan dolayı kendisini kutladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI