Bugun...

Başkan Ünal Ateş’ten Kayseri Olayları Üzerine Hükümete Sert Eleştiri - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve hükümete sığınmacı politikası konusunda sert eleştiriler yöneltti.
facebook-paylas
 Tarih: 01-07-2024 17:28:00

Başkan Ünal Ateş’ten Kayseri Olayları Üzerine Hükümete Sert Eleştiri - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

"Hükümet Sığınmacıların Yanında Durmayı Bıraksın, Vatandaşlarımız Huzur İstiyor"

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine çıkan olaylarda vatandaşların tepkisi, hükümetin sığınmacı politikalarının sorgulanmasına neden oldu. Çıkan olaylar sırasında yabancı uyruklulara ait araçların ateşe verilmesi ve 10 polisin yaralanması, halkın sığınmacılara karşı artan öfkesini gözler önüne serdi.

Ünal Ateş, “Hükümet artık sığınmacıların yanında durmayı bırakmalı ve vatandaşlarımızın huzurunu sağlamaya yönelik adımlar atmalıdır. Halkımız sığınmacılarla birlikte yaşamak istemiyor, huzur ve güvenlik talep ediyor” dedi.

"Vatandaşlarımız Huzur İstiyor, Sığınmacı Değil"

Ateş, “Kayseri’de yaşanan bu üzücü olay, vatandaşlarımızın sabrının tükendiğinin bir göstergesidir. Hükümet, sığınmacıların yanında durarak halkın taleplerini göz ardı ediyor. Biz CHP olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Sığınmacılar konusunda daha net ve kararlı adımlar atılmalı” ifadelerini kullandı.

"Halkın Sesine Kulak Verin"

Ünal Ateş, hükümete seslenerek, “Halkımızın sesine kulak verin. Bu ülkenin vatandaşları huzur içinde yaşamak istiyor. Sığınmacı politikalarını gözden geçirerek, vatandaşlarımızın taleplerine uygun adımlar atmalısınız” dedi.

"Yaralanan Polislere Geçmiş Olsun Dilekleri"

Ünal Ateş, olaylar sırasında yaralanan 10 polis memuruna da geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Görev başında yaralanan tüm polislerimize acil şifalar diliyorum. Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız ve onların sağlığı bizim için çok önemli" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI