Bugun...

BAŞKAN UZUN: TÜRKİYE İTTİFAKI'NIN KURULUŞU BÜYÜK BİR ADIMLA GERÇEKLEŞTİ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adalet Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Türkiye İttifakının Kurucusu İrfan Uzun, Türkiye İttifakı için düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Uzun:"Türkiye İttifakı’nın bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğine ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağına yürekten inanıyorum"dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 14-06-2024 14:07:00

BAŞKAN UZUN: TÜRKİYE İTTİFAKI'NIN KURULUŞU BÜYÜK BİR ADIMLA GERÇEKLEŞTİ!  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı


Gerçekleştirdiği özverili çalışmalarla ve kurduğu yeni parti ile adından sıkça söz ettiren İrfan Uzun geçtiğimiz gün Türkiye İttifakı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Türkiye İttifakı'nın Türkiye'nin kurtuluş yolu olduğunun altını çizen Başkan Uzun açıklamasında şunları söyledi: "Sayın vatandaşlar, değerli basın mensupları, Bugün burada, Türkiye’nin geleceği için atılmış büyük bir adımın şuana kadarki almış olduğu büyüme müjdesini vermek üzere toplandık. 2018 yılında, adalet ve birlik idealleriyle yola çıktık ve Adalet Birlik Partisini kurduk. O günden bu yana, ülkemizin her köşesinde, her bir vatandaşımızın sesine kulak verdik ve onların taleplerini, umutlarını siyasetimizin merkezine aldık.

"ARTIK KİMSE İKİ BÜYÜK İTTİFAK ARASINDA SEÇİM YAPMAYACAK"

2019 yılında, halkımızın karşısına çıktığımız her platformda, bize yöneltilen en önemli sorulardan biri şuydu: “Hangi ittifakı destekliyorsunuz?” Biz de bu soruya, Türkiye İttifakı’nı kurarak ve üçüncü bir yol açarak cevap verdik. Artık hiç kimse, iki büyük ittifak arasında seçim yapmak zorunda kalmayacak. Çünkü biz, herkesin sesini duyabileceği, herkesin kendini ifade edebileceği yeni bir siyasi hareketin kapılarını araladık. Türkiye İttifakı, farklı görüşleri, farklı düşünceleri bir araya getirme amacı güden, kucaklayıcı ve birleştirici bir ittifaktır. Amacımız, kutuplaşmayı sona erdirmek ve daha güçlü bir Türkiye inşa etmektir. Bu ittifakla, ekonomiden eğitime, dış politikadan sosyal adalet meselelerine kadar her alanda kapsamlı ve köklü değişiklikler yapmayı hedefliyoruz.

"BU YOLDA EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ"

Biz, Türkiye İttifakı olarak, her bir vatandaşımızın sesine değer veriyor ve onların taleplerini siyasetimizin odağına alıyoruz. Çünkü biliyoruz ki; güçlü bir Türkiye, ancak halkının gücüyle mümkündür. Ve biz, bu gücü birleştirerek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz. Hepinizin desteğiyle, Türkiye İttifakı’nın bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğine ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağına yürekten inanıyorum. Rabbim Ülkemizi Korusun, Rabbim Milletimizi korusun"dedi. 

"YENİ BİR ÇAĞ BAŞLIYOR"
İrfan Uzun'un bu konuşması, Türkiye'nin siyasi sahnesinde yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor. Adalet Birlik Partisi'nin idealleri doğrultusunda yola çıkan Türkiye İttifakı, ülke genelinde kutuplaşmayı sona erdirme ve toplumu birleştirme amacını taşıyor. Bu yeni siyasi hareketin, ekonomiden eğitime, dış politikadan sosyal adalete kadar birçok alanda köklü değişiklikler yapmayı hedeflediği belirtiliyor.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI