Bugun...

BAŞKAN YALÇIN: DEVLETTEN VE HALKTAN BAŞKA BÜYÜK GÜÇ YOKTUR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Alanya Belediyesinin kaçak yapı diyerek yıktığı ancak mahkeme tarafından kaçak olmadığı haklı bulunan bir kulübe hakkında son karar açıklandı. Mahkeme heyeti, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçının itirazını haklı bularak, yıkım kararının durdurulmasına ve Alanya belediyesini idari para cezasına çaptırılmasına hükmetti.
facebook-paylas
 Tarih: 04-06-2024 15:21:00

BAŞKAN YALÇIN: DEVLETTEN VE HALKTAN BAŞKA BÜYÜK GÜÇ YOKTUR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in talimatı ile verilen yıkım kararı, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ve yönetiminin itirazı üzerine mahkeme tarafından durduruldu. Bedri Yalçın, karara ilişkin yaptığı açıklamada, devlet ve halkın dışında hiçbir gücün büyük olmadığını vurgulayarak:" Bizler Alanya Belediyesi'ne ve Başkan özçelik'i defalarca uyardık. Burası kaçak yer değil, bir an önce yıkımı durdurun dedik. Fakat kendileri bizi dinlemediler. Bizler de yüce Türk adaletine sığındık ve mahkemeyi kazandık. Şimdi maddi ve manevi olarak büyük bir kayıp içerisindeler. Alanya Belediyesi gerçek kaçak olan yerleri yıkmıyor, fakat kaçak diyerek yıkılmaması gereken bir yeri yıkıyor."dedi. 

Yalçın, Alanya Belediyesi'nin bu yanlış kararı nedeniyle en az 3 milyon TL gibi önemli bir para cezasına çarptırılacağını belirterek, bu paranın yine halkın cebinden çıkacağına dikkat çekti. Ayrıca, Anadolu Birliği Partisi olarak Alanya'da gerçek kaçak olan yerleri tespit ederek belediyeye iletecekleri bir dosya hazırlığında olduklarını ifade etti. Son olarak, devletin haklı olanın yanında olduğunu vurgulayan Yalçın, "Devletten ve halktan daha büyük bir güç yoktur. Devlet, haklı olanın yanındadır" şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI