Bugun...
SON DAKİKA

BAŞKAN YALÇIN: HALK EKMEK BULAMIYOR DİYANET EVİ NE YAPACAK? - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Diyanet İşleri Başkanlığının ABDdeki 90 milyon dolarlık otel ve lüks villalarla ilgili yaptığı açıklamada, bu yatırımların kimler için yapıldığını sorguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-09-2024 11:07:00

BAŞKAN YALÇIN: HALK EKMEK BULAMIYOR DİYANET EVİ NE YAPACAK? - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yalçın: “Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ABD’de gerçekleştirdiği bu yüksek maliyetli yatırımlar, toplumun büyük bir kesiminde soru işaretleri oluşturmuştur. Kamuoyunun bilgi edinme hakkı gereği, bu yatırımın kimler için yapıldığını, ne amaçla kullanıldığını ve hangi ihtiyaçları karşılamak için bu kadar büyük bir bütçenin ayrıldığını öğrenmek istiyoruz” dedi.

Yalçın, bu tür yatırımların halkın şeffaflık ve hesap verebilirlik beklentileri doğrultusunda değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak: “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu lüks yatırımlarıyla ilgili detaylı bilgi ve açıklama yapılması, halkın devlet kurumlarına olan güvenini artıracaktır. Bu konuda sorularımızın cevaplanmasını ve ilgili makamların konuya dair açıklama yapmasını talep ediyoruz. Halk yiyecek ekmek bulamazken diyanet yurt dışındaki evleri ne yapacak, bizim vergilerimiz nereye gidiyor, bu evler ne işe yarayacak ivedilikle açıklanmalı" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI