Bugun...

BAŞKANI AŞKAR:GÖÇMENLER ARTIK MİSAFİR DEĞİL MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ata Barlas Aşkar, Kayserinin Melikgazi ilçesinde bir Suriye uyruklu şahsın 5 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunmasının ardından çıkan olaylar hakkında sert açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 01-07-2024 16:14:00

BAŞKANI AŞKAR:GÖÇMENLER ARTIK MİSAFİR DEĞİL MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Aşkar, göçmenlerin artık misafir olarak kabul edilmemesi gerektiğini ve büyük bir tehdit oluşturduğunu belirterek şunları söyledi: "Ülkemizde yaşanan bu tür olaylar, göçmenlerin artık birer misafir olmadığını, tam tersine milli güvenlik sorunu oluşturduklarını açıkça göstermektedir. Kayseri'de yaşanan bu vahim olay, sadece yerel bir sorun değil, tüm Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden bir durumdur. Göçmenlerin misafirliklerinin tamamen bitmesi ve ülkelerine geri gönderilmeleri gerekmektedir. Göçmenlerin kontrolsüz bir şekilde ülkemizde bulunmaları, hem iç hem de dış güvenliğimizi tehlikeye atmaktadır. Kayseri'de yaşanan olayın ardından vatandaşlarımızın sokağa dökülmesi ve yabancı uyruklu kişilerin iş yerlerine ve araçlarına saldırması, toplumdaki huzursuzluğun ne denli büyük olduğunu göstermektedir. Bu durumun daha da kötüye gitmemesi için acilen gerekli tedbirler alınmalıdır. 

"VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZDİR"

Adil Türkiye Partisi olarak, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak bizim en büyük önceliğimizdir. Kayseri'de yaşanan olayda 10 polisimizin yaralanması, güvenlik güçlerimizin ne denli zor şartlar altında çalıştığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için hem yerel hem de ulusal düzeyde kapsamlı güvenlik önlemleri alınmalıdır. Göçmenler konusunda kalıcı ve etkili çözümler üretmeliyiz. Geçici önlemlerle bu sorunu çözmek mümkün değildir. Göçmenlerin ülkelerine güvenli bir şekilde dönmeleri sağlanmalı ve bu süreçte uluslararası iş birliği artırılmalıdır. Ayrıca, Türkiye'de yaşayan göçmenlerin entegrasyonu konusunda da ciddi adımlar atılmalıdır. Adil Türkiye Partisi olarak, vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için gereken tüm adımları atacağız"dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI