Bugun...

BAŞKANLAR HOCACİHAN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ - TÜRKİYE - İnternetin Ajansı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hocacihan Mahallesi Mescid-i Kuba Camii’nde vatandaşlarla buluştu.
facebook-paylas
 Tarih: 06-09-2024 17:56:00

BAŞKANLAR HOCACİHAN MAHALLESİ’NDE  VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ - TÜRKİYE - İnternetin Ajansı

Selçulu’da her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cuma namazınıs Hocacihan Mahallesi’ndeki Mescid-i Kuba Camii’nde kıldı. Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Ahmet Pekyatırmacı Cuma namazının ardından cami cemaatinin Cuma’sını tebrik etti. Vatandaşlarla bir süre hasbihal eden Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı onların istek ve önerilerini de dinledi.  

Başkan Altay: “Bu mübarek günde hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma günlerinin birlik ve beraberliğin en yoğun şekilde yaşandığı günlerden olduğunu belirterek, “Fırsatımız oldukça her hafta Konyamızın farklı noktasında vatandaşlarımızla iç içe olmaya, onlarla sohbet etmeye gayret ediyoruz. Bu hafta da Hocacihan Mahallemizde mübarek günde hemşehrilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Vatandaşlarımızla hasbihal ettik ve onlar da güzel düşüncelerini bizlerle paylaştı. Tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Konyamızı daha da güzelleştirmek adına çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Pekyatırmacı: “Birlik ve beraberlik ruhu ile şehrimizi geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz

Cuma gününün feyiz ve bereketine ortak olmak için farklı mahallerde vatandaşlarla buluşmayı sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Her hafta farklı bir mahallede bir araya geldiğimiz hemşehrilerimiz bu buluşmalar vesilesi ile bize istek, öneri ve görüşlerini iletiyor. Bu vesileyle vatandaşımızın talebini yerinde değerlendirip, çözümler noktasında ortak akılla hareket ediyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile şehrimizi hep birlikte geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI