Bugun...

Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik'ten Acı Açıklamalar: "Yaralar Sarılmadı, Sarılmıyor" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, 6 Şubatta meydana gelen deprem sonrası Belende yaşanan acılara ve ilçenin bugünkü sorunlarına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Deprem sonrası verilen sözlerin yerine getirilmediğini ve halkın büyük sıkıntılar çektiğini ifade eden Çelik, yaşanan acıları ve karşılaştıkları zorlukları paylaştı.
facebook-paylas
 Tarih: 01-10-2024 14:14:00

Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik'ten Acı Açıklamalar:

"Yaralarımız Sarılmadı, Sarılmıyor"

Mustafa Çelik, deprem sonrası Belen'de ve tüm bölgede büyük acılar yaşandığını vurgulayarak şunları söyledi: "6 Şubat'ta bildiğiniz üzere çok büyük acılar yaşadık. Bize yaralarımızın sarılacağı söylendi, ancak ne yazık ki yaralarımız sarılmadı, sarılmıyor. Belen halkı olarak halen birçok sıkıntıyla boğuşuyoruz ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini görüyoruz."

"Cumhurbaşkanı Tehdit Etti"

Çelik, Cumhurbaşkanı'nın bölgeye yaptığı ziyarette halkı tehdit ettiğini ifade ederek, "Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız buraya geldiğinde, bizlere tehdit ederek 'oy vermezseniz size kesinlikle hizmet gelmez' dedi. Bu tür tehditlerle halkımızın iradesine müdahale edilemez. Halkımızın hak ettiği hizmetleri alması için oy şart koşulmamalıdır. Belen halkı olarak bizler, her şeyin en iyisine layığız ve bu tür söylemlerle halkımızın iradesini baskı altına almak kabul edilemez" dedi.

"Halkımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belen halkının her zaman yanında olacaklarını ve bu zorlu süreçte halkın sesi olmaya devam edeceklerini belirten Mustafa Çelik, "CHP olarak, Belen'deki yaraların sarılması, halkımızın hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte halkımızı yalnız bırakmayacak ve onların yaşadığı sıkıntıların çözümü için mücadele etmeye devam edeceğiz. Verilen sözlerin takipçisi olacağız ve halkımızın haklarını savunacağız" şeklinde konuştu.

Mustafa Çelik'in bu açıklamaları, Belen'de deprem sonrası yaşanan mağduriyetlerin ve yetkililerin verdiği sözlerin yerine getirilmediğine dair önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Çelik, Belen halkının sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdüreceklerini ve bu süreçte halkın yanında olacaklarını bir kez daha vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI