Bugun...
SON DAKİKA

BTP’li Av.Lütfullah Önder’den Seyit Hasan Nasrallah İçin Taziye Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Av. Lütfullah Önder, İsrail saldırısında hayatını kaybeden Hizbullah Genel Sekreteri Seyit Hasan Nasrallah için taziye mesajı yayımladı. Mesajında, Nasrallah’ın mezhep ayrılıklarını bir kenara bırakıp Filistin davasının yanında durduğuna dikkat çeken Önder, Nasrallahın İslam dünyasında İsrail’e karşı en net duruşu gösteren lider olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 28-09-2024 22:49:00

BTP’li Av.Lütfullah Önder’den Seyit Hasan Nasrallah İçin Taziye Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“2006’da İsrail’i durdurdu. Oğlunu şehit verdi. ‘Biz şahadete aşık olarak yaşıyoruz.’ diyerek ve gülerek oğlunu uğurladı. Şimdi de kendisi, aşık olduğu şahadete yürüdü. Ruhun şad olsun Seyit Hasan Nasrallah," diyen Önder, Nasrallah’ın samimi bir Müslüman olarak İslam dünyasında önemli bir lider olduğunu vurguladı.

"Mezhep ayrılıklarını öne çıkarmadan Filistin’in yanında durdu. İslam dünyasında İsrail’e karşı en net duruş gösteren lider o idi ve hiçbir zikzak yapmadı. Duruşu hiç değişmedi. Bizce samimi bir Müslümandı. Safı çok net ve berraktı. Ruhu şad olsun," ifadelerini kullanan Önder, Nasrallah'ın cesur ve kararlı duruşuyla Filistin davasına olan bağlılığını hatırlatarak, İslam dünyasında birliği savunan bir lider olduğunu belirtti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI