Bugun...
SON DAKİKA

Çakır’dan Belediye Başkanlarına Teşekkür: "Kısa Sürede Büyük Hizmetler" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Karamık Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap ve Salar Belediye Başkanı Halil Aygüne görevde oldukları kısa süre içinde gösterdikleri özverili çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Henüz 6 ay gibi kısa bir zaman diliminde hayata geçirdikleri projelerle belediyelerin başarılarına vurgu yapan Çakır, belediye başkanlarının Afyonkarahisarın aynaları ve yüz akları olduğunu belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 13-09-2024 22:56:00

Çakır’dan Belediye Başkanlarına Teşekkür:

"Halkın Güvenine Layık Çalışmalar"

Fehmi Güray Çakır, Karamık Karacaören ve Salar beldelerinde yapılan hizmetlerin halkın refahını artırmaya yönelik önemli adımlar olduğunu vurguladı. "Belediye Başkanlarımız Üzeyir Kasap ve Halil Aygün, kısa sürede beldelerinde önemli hizmetler gerçekleştirerek halkın takdirini kazanmışlardır. Belediyecilikte gösterdikleri çaba ve samimi hizmet anlayışıyla Yeniden Refah Partimizin ilkelerine layık bir çalışma sergiliyorlar. Hem Karamık Karacaören’de hem de Salar’da, halkın ihtiyaçlarına hızla cevap veren projeler hayata geçiyor," dedi.

"Yeniden Refah’ın Güçlü Belediyecilik Anlayışı"

Çakır, Yeniden Refah Partisi’nin belediyecilik anlayışının temelinde halkın refahı ve huzurunun öncelikli olduğunu ifade ederek, her iki belediye başkanının da bu anlayışı en iyi şekilde yansıttığını belirtti. "Üzeyir Kasap ve Halil Aygün başkanlarımız, halkın sorunlarına çözüm üretmek ve ihtiyaçlarını karşılamak adına var güçleriyle çalışıyorlar. Yollar, altyapı hizmetleri, sosyal projeler ve ekonomik kalkınma adına attıkları adımlar, bölgemize büyük katkı sağlamıştır. Onların bu çabaları partimizin belediyecilik vizyonunun somut örnekleridir," şeklinde konuştu.

"Teşekkür ve Destek"

Fehmi Güray Çakır, sözlerinin sonunda her iki belediye başkanına da teşekkürlerini iletti ve başarılarının devamını diledi. "Yeniden Refah Partimizin Afyonkarahisar’daki aynaları ve yüz akları olan Üzeyir Kasap ve Halil Aygün'e, kısa süre içinde ortaya koydukları çalışmalar ve projeler için teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarılı hizmetlerin devamını hep birlikte göreceğiz," ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI