Bugun...

CAP BAŞKANI BAŞKANI SEVİM: SIĞINMACILARIN MİSAFİRLİĞİ SONA ERMELİ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Kayserinin Melikgazi ilçesinde bir Suriye uyruklu şahsın 5 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunmasının ardından çıkan olaylar hakkında sert açıklamalarda bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 01-07-2024 16:49:00

CAP BAŞKANI BAŞKANI SEVİM: SIĞINMACILARIN MİSAFİRLİĞİ SONA ERMELİ! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Genel Başkan Sevim, sığınmacıların ülkemizdeki birçok sorunun kaynağı olduğunu ve bir an önce ülkelerine geri dönmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:"Ülkemizde yaşanan gıda fiyatlarındaki artıştan tutun, adalet sisteminin bozulması, sağlık sisteminin sekteye uğraması, iç güvenliğin hatta dış güvenliğin sağlanamaması gibi pek çok sorunun temel sebebi olarak sığınmacıları görüyorum. Bu insanlar artık misafirliklerini tamamlamış durumda ve kendi ülkelerine dönmeleri gerekiyor. Kayseri'de yaşanan olay çok acı ve üzücü bir olaydır. Bunu yapanların ve bu kişilerin ülkemizde kalmaları için destek verenlerin hepsinin Allah belasını versin" dedi.

" ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ TEHDİT ALTINDA"

 "Bizler çocuklarımıza kıyamazken, kansız ve şerefsizlerin göz koyması kabul edilemez. Bunun adı adilik, bunun adı şerefsizlik, bunun adı azmanlık. Bunu yapanların Allah belasını versin. Kayseri'de yaşanan bu vahim olayın ardından halkımızın sokağa dökülmesi ve yabancı uyruklu kişilerin iş yerlerine ve araçlarına saldırması, toplumdaki huzursuzluğun ne denli büyük olduğunu göstermektedir. Bu durumun daha da kötüye gitmemesi için acilen gerekli tedbirler alınmalıdır. Sığınmacıların misafirliklerinin sona ermesi gerektiğini bir kez daha vurguluyorum. İç ve dış güvenliğimizi tehlikeye atan bu duruma artık son verilmelidir. Sığınmacılar, geldikleri ülkelere geri gönderilmelidir. Çocuklarımızın güvenliği ve ülkemizin geleceği için gereken tüm adımları atacağız. Cumhuriyet ve Adalet Partisi olarak, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için her türlü mücadeleyi vereceğiz"dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI