Bugun...

Cavidan Demirağ'dan Babalar Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Demirağ, mesajında babaların çocukları için fedakarlıklarının önemine değinerek, annelerin ve babaların çocuklarının geleceği için endişe duymayacağı, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda geliştirebileceği bir Türkiye dileğinde bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 13-06-2024 14:35:00

Cavidan Demirağ'dan Babalar Günü Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

BABALARIN FEDAKARLIĞI VE SEVGİSİ
Cavidan Demirağ, mesajında Can Yücel'in dizelerine atıfta bulunarak, "Hayatta ben en çok babamı sevdim," dedi. Babalığın zor ve meşakkatli bir görev olduğunu vurgulayan Demirağ, aynı zamanda babalığın en yoğun ve karşılıksız duygulardan biri olduğunu belirtti. "Ülkemizde babalar, çocuklarına bir lokma ekmek götürebilmek ve daha iyi bir gelecek sunabilmek için canlarından oluyor," dedi. Demirağ, merhum babası Remzi Akın'ı anarak, "Ceketimi satar, önce kız çocuklarımı okuturum. Kız çocuklarının altın bileziği mesleği olmalıdır," diyen babasını saygı, rahmet ve özlemle andığını ifade etti. "Canım babamı 1977 yılında elim bir trafik kazasında erken kaybetsem de daima onun ışığında yürüdüğüm için çok şanslıyım," diye ekledi.

BABALARIN FEDAKARLIKLARI VE YAŞANAN ACILAR
Demirağ, Kahramanmaraş depremi ve Soma maden faciasını hatırlatarak, bu olayların çocuklarını bir daha göremeyecek babaların yaşadığı acıların trajik örnekler olduğunu belirtti. "Bu trajedilerin sorumluları, bu olayları kader olarak sunmaktadır. Başka çocukların babasız büyümesini 'fıtrat' olarak görenler, işçi ölümlerinde birinci olduğumuzu itiraf etmelidir," dedi. Türkiye'nin en büyük trajedisinin, sadece kendi çocuklarını düşünen bir hükümet bireylerinin olması olduğunu vurguladı. "Kader ve fıtrat olarak sunulanların hiç de böyle olmadığını dünyada örnekleriyle görüyoruz. Babalar, ancak zalimane yönetilen ülkelerde çocuklarının arkasından ağlar, çocuklar yetim büyür. Bunu hep beraber değiştireceğiz."

ATATÜRK VE GELECEK VURGUSU
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk milletinin babası olarak her zaman hatırlanması gerektiğini belirten Demirağ, "Atatürk, milletimizin en büyük rehberi olmuştur. Onun izinde yürüyen bizler, çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak için çalışıyoruz. Bu vesileyle, depremde babalarını kaybetmiş tüm evlatlara sabır diliyorum. Annelerin, babaların çocuklarının geleceği için endişe duymayacağı, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda geliştirebileceği bir Türkiye dileğiyle tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum," dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI