Bugun...

Cavidan Demirağ'dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir destek mesajı yayımladı. Demirağ, tüm öğrencilere başarılar diledi ve sınavın önemine değindi.
facebook-paylas
 Tarih: 07-06-2024 22:56:00

Cavidan Demirağ'dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

YKS, gençlerin üniversiteye giriş için katılacakları kritik bir sınavdır. Cavidan Demirağ, bu önemli sınav öncesinde öğrencilere hitaben, onların başarılı olacaklarına olan inancını ifade etti ve sınav sürecinde toplumun desteğinin önemini vurguladı.

Demirağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili öğrenciler, uzun süredir hazırlandığınız ve geleceğiniz için büyük önem taşıyan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na çok az kaldı. Bu süreçte göstermiş olduğunuz azim ve kararlılık takdire şayandır. Her birinizin, bu sınavdan en iyi sonuçları alarak ayrılacağına inancım tam. Sınav sırasında sergileyeceğiniz performans, sizlerin emeklerinizin bir yansıması olacaktır."

Demirağ mesajını şöyle sonlandırdı: "Sınav sonuçlarınız ne olursa olsun, sizler bizim için çok değerlisiniz ve potansiyelinizi en iyi şekilde kullanmanızı umuyorum. Tüm öğrencilere başarılar dilerim. Unutmayın, her sınav bir son değil, yeni başlangıçlardır. Türkiye'nin dört bir yanındaki tüm gençlerimize sınavlarında başarılar diler, geleceklerinde üstün başarılar temenni ederim."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI