Bugun...

CHP ADIYAMAN İL BAŞKANI ENGİN DOĞAN’DAN HÜKÜMETİN SGK BORÇLARI ÇIKIŞINA TEPKİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim borçlarıyla ilgili hükümetin uygulamalarını sert bir dille eleştirdi. Doğan, bu durumun CHP’li belediyelerin çalışmaları üzerinde baskı oluşturma amacı taşıdığını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 27-07-2024 16:14:00

CHP ADIYAMAN İL BAŞKANI ENGİN DOĞAN’DAN HÜKÜMETİN SGK BORÇLARI ÇIKIŞINA TEPKİ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

HÜKÜMETİN SALDIRISI CHP’Lİ BELEDİYELER ÜZERİNDE

Engin Doğan, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Hükümet, CHP’li belediyelere karşı sürdürdüğü bu baskıcı politikalarla kamu hizmetlerini olumsuz etkilemekte. Seçimlerde halkın iradesiyle göreve gelen belediyelerimizin, devraldıkları ağır borçlardan dolayı sıkıntı yaşadığı açıkça görülmektedir" ifadelerini kullandı.

HALKA HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Engin Doğan, CHP’li belediyelerin halkın ihtiyaçlarına cevap vermek için büyük bir gayret içerisinde olduğunu belirtirken, "Ekonomik zorluklara rağmen, sosyal adaleti ve halkımızın refahını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

ENGEL TANIMAYAN MÜCADELE

Engin Doğan, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bizim amacımız, kamu kaynaklarını etkin bir şekilde yönetmek ve halkımıza adaletli bir hizmet sunmaktır. CHP’nin hedefleri doğrultusunda hareket eden belediyeler, tüm engellemelere rağmen hizmet vermeye devam edecektir. Bizler, sadece yandaşa değil, tüm halkımıza hitap eden bir anlayışla görevimizi sürdüreceğiz."

Doğan, ayrıca hükümetin bu ağır baskıcı tutumunun, yerel yönetimlerin işleyişine ket vuramayacağını ve CHP’li belediyelerin her zaman halkın yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI