Bugun...

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy: "Halkın Gücüne Hiçbir Güç Direnemez" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluna yönelik baskılara karşı destek mesajı verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 26-09-2024 21:35:00

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy:

Gürsoy, halkın gücünün üstünde hiçbir gücün olamayacağını belirterek, "Siz istediğiniz planları yapın. Bizim de bir planımız var. Ekrem Başkanımızın yanındayız!" dedi.

Halkın Gücüne Güven

Bulut Gürsoy, yaptığı açıklamada, demokratik iradenin ve halkın gücünün öncelikli olduğunun altını çizdi. "Halkın iradesine saygı göstermeyen uygulamaların karşısında durduğumuzu ve Ekrem İmamoğlu'na tam destek verdiğimizi belirtmek isterim" diyen Gürsoy, halkın talepleri doğrultusunda hareket etmenin en önemli öncelikleri olduğunu ifade etti.

Ekrem İmamoğlu'na Destek

Gürsoy, İmamoğlu'nun yalnız olmadığına vurgu yaparak, CHP'li belediye başkanlarının ve parti teşkilatlarının dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. "Ekrem Başkanımızın liderliğinde, daha adil, eşit ve demokratik bir Türkiye için el ele veriyoruz" diye konuşan Gürsoy, birlik ve beraberlikle zorlukların üstesinden gelineceğini söyledi.

Planlarımız Hazır

CHP Altınordu İlçe Başkanı, her türlü engele karşı hazırlıklı olduklarını belirterek, "Bizim de bir planımız var, bu plan halkın ve adaletin sesi olmaktır. Bu yolda kararlılıkla yürüyeceğiz" dedi. 

Gürsoy, CHP'nin tüm kademeleriyle birlikte adalet mücadelesine bağlı kalarak, demokratik değerleri savunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI