Bugun...

CHP Altınordu İlçe Başkanı Gürsoy, Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy başkanlığında Altınordu Belediyesi Ekim ayı parti belediye meclis grup toplantısı gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 01-10-2024 19:07:00

CHP Altınordu İlçe Başkanı Gürsoy, Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Toplantıda alınan kararların şehre ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Gürsoy, yerel yönetimlerin halkla buluşmasının önemine vurgu yaptı.

Alınan Kararların Önemi

Başkan Gürsoy, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Altınordu için alınan kararların ve yapılan projelerin, ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. "Amacımız, Altınordu'yu daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermektir," diyen Gürsoy, toplumsal sorunların çözümü için hep birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Gelecek Projeler

Ekim ayı toplantısında ele alınan konular hakkında detay vermekten kaçınan Gürsoy, ilerleyen süreçte şehre değer katacak projeler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini ve vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine odaklanacaklarını ifade etti.

 CHP'nin Vizyonu

Altınordu'daki gelişmeleri yakından takip etmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi, ilçenin refahı için çalışmalara hız kesmeden devam edecek. Gürsoy, yerel yönetimlerin şeffaflık ve katılımcılık ilkesine dayanarak, vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alacaklarını sözlerine ekledi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI